Bugün aşılamaya için tedaviye başlıyorum.

Bloommmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
87
18
3
27
Bugün tedaviye başlıyorum. Lütfen dua eder misiniz? Bir de aşılama ile başarılı sonuç alan var mı? Bende sorun yok ama eşimde sperm kalitesi biraz düşük 🥺

Genelde bu durumlarda başarılı oluyor aşılama, sperm yıkanıp direkt rahme bırakıldığı için. İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🙏🎀

dualarım seninle canım benim de eşimin sprem kalitesiz ve morfoloji bozuktu ama ben aşılama yapmadım direkt tüp bebek yaptım şuan çok şükür 11 hafta içindeyim

dualarım seninle canım benim de eşimin sprem kalitesiz ve morfoloji bozuktu ama ben aşılama yapmadım direkt tüp bebek yaptım şuan çok şükür 11 hafta içindeyim
Bize ikisi de olur dedi doktor aşılamayı seçtik ama iyi mi yaptık bilmiyorum. Tüp bebeğin başarı oranı daha yüksekmiş 🥺 Umarım bize de nasip olur. Sağlıkla kucağınıza alın ❤️

Bize ikisi de olur dedi doktor aşılamayı seçtik ama iyi mi yaptık bilmiyorum. Tüp bebeğin başarı oranı daha yüksekmiş 🥺 Umarım bize de nasip olur. Sağlıkla kucağınıza alın ❤️
hakkınızda hayırlısı ben beklemek istemediğim için yaptım tüp bebek aşılamayı dene nasip bilemezsin ilk seferde tutar nasipten öteye yol yoktur.

Back
X