Banada bacağımı diğer bacağımın üstüne attirdilar 15 dk dddiler ama o kadar bile yatmamisimdir. Hasta geldi sen kalk dediler. Sizde de hiç muayene edip bakmadan direk spermi mı verdilerZaten aşılama o kadar sürüyor, aşılama olduktan sonra 15 dk belimin altına yastık koyup beklettiler beni. Sen de kalkmasaydın hemen
Ilk asilamanizmiydi acaba?aynen benim de bakmadılar, çatlatma iğnesini vurdum ertesi gün aşılamaya çağırdılar. Benim tuttu ama o da kimyasal oldu
Tutukta kimyasal olması bile güzel bir umutaynen benim de bakmadılar, çatlatma iğnesini vurdum ertesi gün aşılamaya çağırdılar. Benim tuttu ama o da kimyasal oldu
Evet bir aşılama yapıldı ikincisi olacakken eşimle boşandık daha da kısmet olmadıIlk asilamanizmiydi acaba?
Evet ilktiIlk asilamanizmiydi acaba?
YaaaaEvet bir aşılama yapıldı ikincisi olacakken eşimle boşandık daha da kısmet olmadı
Yaaa ben hani önden muayene ediyor aşılamayı da ekrandan kontrol edip veriyor diye biliyordum çok şükür o zamanAşılama öyle oluyor zaten, çatlatma iğnesi yaptığınız için çatlamış oluyor süreç normal moralinizi bozmayın.
Hayirlisi olsun canim Rabbimin demekki bi bildigi varmis oyle dusununEvet bir aşılama yapıldı ikincisi olacakken eşimle boşandık daha da kısmet olmadı
Benimde yarin kontrolum var suan yumurta buyutme ilaci iciyorum bu hafta asilamam olacak , eger buyumediyse bayrama denk gelirse iptal edecekler maalesef.. Islem agrili mi peki biraz bahsedermisiniz?Evet ilkti
İnsallah buyumustur bana iğne verdi 3 günlük garanti olsun diye 3.gun de ekstradan çatlatma yaptım. İşlem aşırı acisiz agrisiz ben hazırlık yapıyorlar sanıyorken bitti dediler hicbirsey hissetmedim 10 saniye sürdü o açıdan çekinmeniz olmasınBenimde yarin kontrolum var suan yumurta buyutme ilaci iciyorum bu hafta asilamam olacak , eger buyumediyse bayrama denk gelirse iptal edecekler maalesef.. Islem agrili mi peki biraz bahsedermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?