bugun ası olduk atesımız cıktı:(

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
38
kızlar bugun oglumu asıya goturdum karma ve verem asısı vuruldu sabah ama su anda atesı var 37,7 atesı tehlıkelı derece kac benı bılgılendırırmısınız ustunu soydum gayet ince giydirdim baska ne yapabılırım bıde fıtıl attım 30 dk sonra gene olcucem yardım arkadaslarrrr ayy encokta bebekte ateste korkarımm bennn :çok üzgünüm:

canım sakin ol aşıdan sonra özelliklede verem aşısından sonra ateşin yükselmesi normal,ılık bezle alnını,ellerini,koltuk altını falan sil rahatlatır.geçmiş olsun

buarada araştırdıgıma göre bebeklerde 37.5 un üstüne çıktıgı zamanateşi çıkmış sayılırmış seninkisi sınırda canım telaş yapma ...

canım sen gereken herşeyi yapmışsın zati.sürekli kontrol et.ateşi aşıdan dolayı çıktığı için bişi olmaz.geçmiş olsunn

arkadaslar makattan olctum 38 cıktı soydum cocugu dısardan hıc sıcak degıl vıcudu elı ayagı buz gıbı ama olcunce 38 ıktı:KK43:(((((((((

canım bu aşılar deişmiş..eskiden ateşlenirmiş bebekler..benim kızımda hiç bi ateş yapmadı..hatta doktora sordum ateş düşürücü vereyimmi diye kesinlikle verme aşılar artık deişti şimdi sadece aşıyı 2 kez vuruyoruz verme dedi..senin bebiş nasıl ateşlendi..çevremde 1 2 arkadaşta karma aşı yaptırdı onların bebişlerde de bi şey olmadı..

bebekler ateşlendigi zaman kızarır ve çok sıcak olurlarmış ,seninkisi soguksa korkma bence ama yinede kontrol altında tut..

X