- 14 Ekim 2019
- 90
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sedasahin2
Kızlar bugum tam ad..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kuzum 3. Gün bugım hıc bısı yok :)) yarını beklıyom kan vercemadet oldun mu merk ettim
Valla bende olmadım 3.cu gün :))Benimde bugün adet günüm, dün test pozitiftir ama belki yanlıştır diye hala adet bekliyorum umarım olmayızz:)
Ben dayanamaz hemen verirdim herhalde 1 gün geçse yeterHayır kuzum 3. Gün bugım hıc bısı yok :)) yarını beklıyom kan vercem
Dönmemmi :) sende gecsınn bıraz kan ver ole ayyy hamiş kalıroz ınsallah sende yaz mutlka buraBen dayanamaz hemen verirdim herhalde 1 gün geçse yeterhayırlı sonuçlarla dön bizlere
![]()
Ayyy darısı bana ödüm kopuyo olucam diyeValla bende olmadım 3.cu gün :))
KIZLAr benimde bugün ama olmadım siz ovülasyon ile takip yapıyor muydunuz. ? Ovülasyon testinden anlayam var mı aramızdaAyyy darısı bana ödüm kopuyo olucam diye![]()
Ayyy darısı bana ödüm kopuyo olucam diye![]()
Var canım kasıklarım çok ağrıyo ayağa kalkarken batıyo fazlasıyla, mide bulantısı var bide hiç göğüslerim ağrımazdı bi kaç gündür ağrıyolarrahat bırak valla belırtı varmı pekı cnm sende
Kız ben hamileyim zatenDönmemmi :) sende gecsınn bıraz kan ver ole ayyy hamiş kalıroz ınsallah sende yaz mutlka bura
Allah bagıslasın gulum kucagına sag salım bagıslasınRabbim isteyen herkese nasip etsin bende gecen hafta ogrendim 10 ay sonunda redavilerim yaradi ikkzlerime gebelik surecim basladi Rabbim klherkese versin![]()
Allah bağışlasın ikizin mi olcakRabbim isteyen herkese nasip etsin bende gecen hafta ogrendim 10 ay sonunda redavilerim yaradi ikkzlerime gebelik surecim basladi Rabbim klherkese versin![]()
Evet canim Allah nasip ederse 3 4 gun omce ogrencik ikiz olcagini nasip gercekten biz bir dedik ugrastik Rabbim 2verdiAllah bağışlasın ikizin mi olcak![]()
AminnAllah bagıslasın gulum kucagına sag salım bagıslasın
Ne Güzel Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet canim Allah nasip ederse 3 4 gun omce ogrencik ikiz olcagini nasip gercekten biz bir dedik ugrastik Rabbim 2verdiHerkes enasip etsin Rabbim