ay cnm senın yasadıklarını bı nevı bende yasadım sancılarım geldı ve dogum haneye alındım acılmam yoktu etrafımdakı kadınlar bas bas bagırıyordu allahım benı kurtar dıye ve ertesı gune kadr beklıyelım acılmanı dedı butun gece kabus gıbı kadınlar geldı aklıma normal dogumdan vazgectım ve sezeryan oldum
Arkadaşlar bugün bel ağrım yüzünden acil olarak hastaneye gittim . nst ye bağladılar hiç sancım yok bebeğimin kalp atışları güzel , ultrasonda da herşey normal gözüktü . yanlız doktorum en son alttan muayene etmek istedi üzerine prezervatif takılan aletle .. ilk önce o masaya çıktım sonra birden heyecanlandım izin vermedim , doktoruma da kusura bakmayın deyip indim masadan . Acıyacak diye korktuğum için muayeneden kaçmadım ; baktım sancım yok , nst - ultrason normal ... belki de o aleti içime soktuğunda herşey normalken suyum patlayacak durduk yerde kanamam başlayacak !!! bir an bunu düşündüm ve kaçar gibi evime geldim .. üstelik müşade odasında beni bu gece yatırmak da istediler reddettim ... bi de doktorum bu hareketime karşılık bana afra tafra yaptı , sinirim bozuldu . şimdi ne yapcam ben .. bir anda çok korktum normal doğumdan .. strese girdim . vegittiğim hastane de yani Gata da sezeryan yapmıyorlar .. şu an için malesef özel hastaneye gidip sezeryan olacak durumum yok((
yani sizce de mantıksız değil mi yaptıkları .. madem sancım yok - herşey normal ve benim bebeğim 37 haftalık . belli ki zamanı var . niye beni evime göndermi yorsun ? neden alttan muayene etmek istiyorsun ? ben bir aksilik olsa zaten koşup gelirim . birçok kişiden gereksiz yere yapılan alttan muayene sonucu kanama başlamasını işittim ve orada onu akıl ettim . kendimi güzel motive etmiştim korkmuyordum normal doğumdan , şimdi sinirim bozuldu , vallahi gece uyumadım bişey de yemek gelmiyor içimden .şimdi ne olacağım ben((
yani sizce de mantıksız değil mi yaptıkları .. madem sancım yok - herşey normal ve benim bebeğim 37 haftalık . belli ki zamanı var . niye beni evime göndermi yorsun ? neden alttan muayene etmek istiyorsun ? ben bir aksilik olsa zaten koşup gelirim . birçok kişiden gereksiz yere yapılan alttan muayene sonucu kanama başlamasını işittim ve orada onu akıl ettim . kendimi güzel motive etmiştim korkmuyordum normal doğumdan , şimdi sinirim bozuldu , vallahi gece uyumadım bişey de yemek gelmiyor içimden .şimdi ne olacağım ben((
selena06 hanım ben Allah ' a şükür cahil bir kadın değilim !!! doktorum rahimin uzunluğuna bakmak istediğini söyledi birden panikledim .. afedersiniz ben o masaya çıktığım zaman elim ayağım boşalıyor istem dışı kasılıyorum . bunu engelleyemiyorum.. sonra da anlattığım gibi gereksiz bir afra tafra yaptı , nette bazı sayfaları okudum bu muayenenin çok doğal ve 37. haftadan sonra yapılabileceğini okudum ... bana bunun zaten yapılacağını , korkmama gerek olmadığını söyleseydi dişimi sıkıp otururdum .. o da üzerine düşeni malesef bir doktor olarak yapamadı !!! inşallah anlatabilmişimdir. ..
Canım bende İstanbul'da Haydarpaşa Gata'ya gidiyorum sürekli. Ben doktorumdan çok memnunum prof. zaten. Sana tavsiyem oradaki Gata'da dışarıdada muayanesi olan ve birazda kıdemli olan bir doktordan randevu alıp gitmen. Çünkü normal günlük randevu alınmadan gidildiğinde genelde Üsttegmen falan oluyor yada astegmenler oluyor. İnsan güvenemiyor haliyle. Tabi Ankara'yı bilemiyorum bu söylediklerim İstanbul için geçerli.