Elossa Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.684 159 163 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #1 Sadece engelli kardeşlerimiz bizim engellerimiz görünmesin diye kendilerini siper ediyorlar dünyaya; Onları çok seviyorum,iyi ki varlar! Son düzenleme: 3 Aralık 2013
Sadece engelli kardeşlerimiz bizim engellerimiz görünmesin diye kendilerini siper ediyorlar dünyaya; Onları çok seviyorum,iyi ki varlar!
karapisso Hayallerimi yaşatan ,dularımı kabul eden Rabbim💕 Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 9.623 9.939 398 İstanbul 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #2 Elossa .!.: Sadece engelli kardeşlerimiz bizim engellerimiz görünmesin diye kendilerini siper ediyorlar dünyaya; Onları çok seviyorum,iyi ki varlar! Genişletmek için tıkla... Allah yardımcıları olsun. Artık Herkes onların farkında. Engellileri eksik görmek yerine anlamaya çalışmak toplum adına çok şey kazandırıyor. Bizde onları çok seviyoruz ve emin olun arkadaşlıkları harika oluyor
Elossa .!.: Sadece engelli kardeşlerimiz bizim engellerimiz görünmesin diye kendilerini siper ediyorlar dünyaya; Onları çok seviyorum,iyi ki varlar! Genişletmek için tıkla... Allah yardımcıları olsun. Artık Herkes onların farkında. Engellileri eksik görmek yerine anlamaya çalışmak toplum adına çok şey kazandırıyor. Bizde onları çok seviyoruz ve emin olun arkadaşlıkları harika oluyor