• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 10 gazete aynı manşetle çıktı

cübeliyi ben hiç sevmezdım meğer adamın dibiymiş:27::27:

adamın konuşmaları bi yerde doğru he tabi kendisi çok mu dine önem veriyor orası tartışılır
diyor ya ''dinsizi donsuzu aramıza sokmuşuz'' koptum ya :1::1:

Son düzenleme:
bence gazetelerin hakkını yiyosunuz ya, eskiden yoğun bi gündemde manşetler, noktası virgülü kelimesine hatta fontuna kadar birebir aynı çıkıyodu, şimdi ufak tefek değişiklikler var, ilerleme var yani:27::27:

Başlıkları Erdoğan belirlemiştir.Nasıl olsa ele geçirdi bütün gazetecileri.Hepsi satılmış !

Velev ki istanbulun %90u oradaydi ben %10um ulan. Benim de soz hakkim var!! Istanbul cevabini verdi. Ne cirkin ifadedir bunlar. Govde gosterisi mi yapiyoruz. Belediye baskani secilecek hepimizi temsil edicek neden mitinge gitmeyen misal %10 bu kadar ayristiriliyor. Bir de ilk sayfada tuhaf laflar okudum iste meydan siz de cikin gibi. Ulan benim destek verdigim parti 100 kisiye hitap ediyor olamz mi? Seviliyosa seviliyo ne yapiyim. Ben sevmiyorum ve benkm soz hakkim var.

ama doğruya doğru şimdi yenikapıda yapılan mitinge mutlaka bi yerlerden otobüsle taşınması lazım ki oraya ulaşsınlar :52::52:

YA gecen arkadas yazmıs antepe mitinge taaaaaaaaaaaaa suriyeden insan getirmişler
hemde bizim vergilerini ödediğimiz belediye otobüsleriyle
suriyelinin ne işi var Türkiye seçim mitinginde

tekirdag mitinginde de yakından gelenlere 50 uzaktan gelenlere 100 tl vermişler
off off velev ki 2milyon kişi
düşün harcanan parayı

diceksin ki sanane paradan
para bizim paramız olunca sanane olmuyor
haram zıkkım olsun

YA gecen arkadas yazmıs antepe mitinge taaaaaaaaaaaaa suriyeden insan getirmişler

düşün harcanan parayı

haram zıkkım olsun

60 lira fatura geliyor,20 lirası vergi...:24: Parayı ben veriyorum ama hesabını sorunca suçluyum.:27:

60 lira fatura geliyor,20 lirası vergi...:24: Parayı ben veriyorum ama hesabını sorunca suçluyum.:27:

benzin daha vahim ya 100 lirada 98lira vergi

pırlantada vergi yok ama pırlanta firması olan kimdi hımmm bi düşünellim bilal oğlanın mıydı

neyse konuya gelelim
hepsi bugün bunlara baslık atar bakalım bunlar gidince napacaklar

düşün harcanan parayı

haram zıkkım olsun

cnm benim kuzenim bursada yaşıyo geçen bursadaki mitinge bulgaristandan bile otobüs getirmişler gerisini sen düşün :52::52:
hem ben de seninle yanı fikirdeyim.o kadar insandan vergi alıyorlar bizim paramızla kendi insanlarını mitinge taşıyorlar.açlık sınırı yoksulluk sınırı olmuş bilmem kaç bintl üstünde.millet çalışırken asgari ücretle 800 liraya çalışıyo he pardon 848 di galiba yanlış olmasın sonra.bide 848 lirayla ev geçindirecek.kiralar olmuş zaten 600 lira.gerisi doğalgaz elektrik su ev ihtiyacına gidiyo.millet geçinemiyo bi ay boyunca bile günde sabah öğle akşam simit yesen gene 800 lirayı geçiyo ki bide insanlar geçinebilsin.sonra bi de bizim paramızla böyle insan taşıyorlar işte.neden taşıyorlar peki sırf rekor kırmak adına.yazık gerçekten çok yazık.o parada kimbilir hangi yetimin öksüzün parası var.

Son düzenleme:
cnm benim kuzenim bursada yaşıyo geçen bursadaki mitinge bulgaristandan bile otobüs getirmişler gerisini sen düşün :52::52:
hem ben de seninle yanı fikirdeyim.o kadar insandan vergi alıyorlar bizim paramızla kendi insanlarını mitinge taşıyorlar.açlık sınırı yoksulluk sınırı olmuş bilmem kaç bintl üstünde.millet çalışırken asgari ücretle 800 liraya çalışıyo he pardon 848 di galiba yanlış olmasın sonra.bide 848 lirayla ev geçindirecek.kiralar olmuş zaten 600 lira.gerisi doğalgaz elektrik su ev ihtiyacına gidiyo.millet geçinemiyo bi ay boyunca bile günde sabah öğle akşam simit yesen gene 800 lirayı geçiyo ki bide insanlar geçinebilsin.sonra bi de bizim paramızla böyle insan taşıyorlar işte.neden taşıyorlar peki sırf rekor kırmak adına.yazık gerçekten çok yazık.o parada kimbilir hangi yetimin öksüzün parası var.

:53::53::53::53:
bulgaristan ne alaka ya
dediğin cok doğru sırf hava atıcaz diye ne yapacklarını sasırdılar
beni gecen miting için aradılar hemde aksam 10da
münasebetsizliğe bakar mısın
birine birsey oldu sandım yatmaya hazırlanıyordum
nasıl rahatsız edersiniz
dediğim gibi hakkım varsa helal asla etmiyorum

:53::53::53::53:
bulgaristan ne alaka ya
dediğin cok doğru sırf hava atıcaz diye ne yapacklarını sasırdılar
beni gecen miting için aradılar hemde aksam 10da
münasebetsizliğe bakar mısın
birine birsey oldu sandım yatmaya hazırlanıyordum
nasıl rahatsız edersiniz
dediğim gibi hakkım varsa helal asla etmiyorum

bulgaristanda yaşayan türkler var çift vatandaşlar hem türkiyenin vatandaşı hem de bulgaristanın vatandaşı.bursada da çok vardır bulgaristandan gelen türklerden.o yüzden ordan getirmişler.artık mitinge insan toplamak için ne yapacaklarını şaşırdılar.Allah sonumuzu hayır etsin.kul hakkı asla ama asla ödenmez.öldükten sonra bunun hesabını nasıl verecekler hiç düşünmüyorlar.

Gazetelerin sahiplerinin veya hissedarlari arastirilirsa neden ayni basligi attiklari sonucu cok sasirtici olmaz ztn

Back