Bugn ya da gemite dilimize taklan reklam jingle lar

Temizlik görevlilerinin güvenlik kameralarına yaklaşarak 'Tıh tıh tıh eyi günler' dediği reklam baya espri konusu olmuştu ..Hala hatırlarım :):)):

Temizlik görevlilerinin güvenlik kameralarına yaklaşarak 'Tıh tıh tıh eyi günler' dediği reklam baya espri konusu olmuştu ..Hala hatırlarım :):)):

tamam üç gündür bulamadım düşündümde. sağol JADE .amma revaştaydı bi zamanlar bualkisalkisalkis

tamam üç gündür bulamadım düşündümde. sağol JADE .amma revaştaydı bi zamanlar bualkisalkisalkis

evet canım yaa baya dilimizdeydi :)
Birde paylaşıldımı bilmiyorum ama
''hiç davranma benimkidirrr !'' vardı :):))
Şimdi işyerinde biri yaptı bu espiriyi de gülüştükk...
Bunu hemen kkya yazmam lazım dedim :))))

kim ? kim ? pele birde falında sen çin prensesi olucan diyodu sanırım kek reklamıydı ,ama ozaman bu zaman birisi kim dese bazende sesli olarak , pele diyorum !

[youtube]IL0j7R2M0hU[/youtube]

ya şarkıyı kim söylüyo kızlar ya, çok tanıdık ama çıkaramadımCADIARZUCADIARZU

"mintax la canım mintax la, bende yıkarım mintax la" gibi birşeydi. aklıma geliyor arada

çok yaşlandım çoook :gitme:

"mintax la canım mintax la, bende yıkarım mintax la" gibi birşeydi. aklıma geliyor arada

çok yaşlandım çoook :gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hayal meyal hatırlıyorum vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hayal meyal hatırlıyorum vallakaydirigubbakcemile3

hhehe hatırladığımızı söylemeyelim derim, yaşımız çıkmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

[youtube]marLrkhOd24[/youtube]

hope you`re inside
when you walk
all ı want, is making love to you

Son düzenleme:
ama şimdi ben şarkıya değil sawyere takıldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back