Canlarım:) su aralar saclarımla kafayı yemek üzereyim. saçlarım suan fındık kabuğu ve kahve yada kumral tonlarını denemek istiyorum. Buğday tenliyim sizce kumral mı, altın kahve mi daha güzel gider tenime? Bu konularda çoğunuz uzman olmuşsunuz artık neredeyse:) birde şu rengi tam cıkaramadım buda hosuma gitti kumral gibi duruyor ama sizce hangi renk tam??:)
Askimlarim ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, yukardaki ben değilim sac rengini beğendiğim için sordum bu renk nedir diye yanlis anlamayin öyle bi boz vermem been:) krepe balyaj yakısırmı ki bana bilemiyorum. birde biraz koyu bir tenliyim ben ya, kumral,altın kahve ve altın karamel arasında kaldım kahve köpüğü bende çok sırıtır gibime geliyo, ve bana yardım edin 3 renkten hangisi? Çünkü kafama koyduğumu yapmassam içimde kalıyor baska bi renk istemiyorum oyüzdenn. Altın karamel cok mu turuncu olur?
Canım yakısır gordum ben senın saclarını cok guzel olur bak benı dınle ay sık olmamak kaydıyla balyaj attır bak nasıl yakısıyo ay ne esmerlere sarı balyaj yakısıyor sızın cok koyu tenlı oldugunuzu sanmıyorum sızın sacınızı en havalı krepe balyaj olur