Dudak Makyajı Bugday tenlilerin ruj seçimi

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
seftali tonları ve bronz tonları mesela bir rujum var süründe sadece hafif sim görüntüsü veriyor caramel rengi onu çok seviyorum mesela bu tonlar yakışır bence ama saç rengide çok önemli

Whitegold bende aynı tonları tercih ediyorum marka ve numara verebilirmisin

avondan frostıest mauvıe aldım cok guzel bır pembe...pembe ısteyenlere tavsıyemdır...

şeftali , pembe tonları bence .. ben buğday tenli olduğum halde bu yıl kırmızı , coral , nar çiçeği ve nude tonlarda daha ağırlıklı kullanıyorum ya neyse..:KK54:

ben her zaman açık pembe, kırmızı, bordo renkte rujlar kullanmışım. Tenim buğday renkte dudaklarım da dolgun. Aslında kahverengi tonları denemek istiyorum ama almaya cesaret edemiyorum, beğenmicam diğe. gerçekten yakışır mı bana yoksa hiç boşuna almıyım mı??

aynı şeyden şıkayettim bende pembe çok kötü duruo kırmızıda öyle.şeftali tonları tek sabit.

Nude tonlar, açık gül kurusu rengi, bordoya kaçan kırmızı bana en çok gidenler. Ben de bildiğin sarıyımdır bazı pembe tonları iğrenç duruyo:KK25:

bende buğday tenliyim aynı sorunları bende yaşıyorum...özellikle kırmızı buğday ten ile o kadar zıt oluyor ki hiç yakışmıyor.ayrıca pembede öyle.benim şu zamana kadar kullandığım tek renk ten rengi rujlar ve parlatıcılar oldu:KK50:

X