Dudak Makyajı Bugday tenlilerin ruj seçimi

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
bugday tenli olunca makyaj yapmak daha zordur çünkü bir çok renk ten rengiyle zıt bir görüntü yaratır mesela pembe pembenin hiçbir tonu gitmeyebilir bazı bugday tenlilere özellikle benim gibi sarıya yakın bir ten renginiz varsa pembe çok sırıtır hem dişlerinizide sarı gösterir kırmızıda ten renginizi çok daha koyu gösterebilir kahverengi tonlarıda ten renginize yakışmaz hangi renk kullanıcagınızı şaşıryorsunuzdur bu söylediklerim sadece bahsettigin ten rengine sahip olanlar için geçerli beyaz tenli olsaydım kesinlikle kırmızı ruj kullanırdım yada esmer olsaydım en çok onlara yakıstıgını düşünüyorum evet bugday tenliler hangi renk ruj kullanıyorsunuz dogru renge nasıl karar veriyorsunuz paylaşalım ve fikir alışverişimiz olsun ruj seçiminde gerçekten zorlanıyorum diyenleri bekliyorum.

bugday tenli olunca makyaj yapmak daha zordur çünkü bir çok renk ten rengiyle zıt bir görüntü yaratır mesela pembe pembenin hiçbir tonu gitmeyebilir bazı bugday tenlilere özellikle benim gibi sarıya yakın bir ten renginiz varsa pembe çok sırıtır hem dişlerinizide sarı gösterir kırmızıda ten renginizi çok daha koyu gösterebilir kahverengi tonlarıda ten renginize yakışmaz hangi renk kullanıcagınızı şaşıryorsunuzdur bu söylediklerim sadece bahsettigin ten rengine sahip olanlar için geçerli beyaz tenli olsaydım kesinlikle kırmızı ruj kullanırdım yada esmer olsaydım en çok onlara yakıstıgını düşünüyorum evet bugday tenliler hangi renk ruj kullanıyorsunuz dogru renge nasıl karar veriyorsunuz paylaşalım ve fikir alışverişimiz olsun ruj seçiminde gerçekten zorlanıyorum diyenleri bekliyorum.

Evet tatlım çokta kolay değil bende buğday tenliyim pemde tonları katiyen bizim rengimiz değil ama ben her zaman saç tonumu dikkate alırım ten rengime ve yüzüme giden tonu tercih etmişsem ve istedğimi yakalamışsam ruj rrenginide ona göre ayarlıyorum.Saçlarım kahve,bakır ve kızıl karışımı kızıl kahve tonları kahve tonları bordokoyu şeftali tonlarını tercih ediyorum.Geneline bakmalısın hayatım yüzünün.

Evet tatlım çokta kolay değil bende buğday tenliyim pemde tonları katiyen bizim rengimiz değil ama ben her zaman saç tonumu dikkate alırım ten rengime ve yüzüme giden tonu tercih etmişsem ve istedğimi yakalamışsam ruj rrenginide ona göre ayarlıyorum.Saçlarım kahve,bakır ve kızıl karışımı kızıl kahve tonları kahve tonları bordokoyu şeftali tonlarını tercih ediyorum.Geneline bakmalısın hayatım yüzünün.

saçlarım açık kestaneye yakın bir renkte dogal rengi bu zaten boyamıyorum göz rengim kahverengi ama bordo pembe yada kahverengi kırmızı kullanamıyorum bana ne renk önerirsin

saçlarım açık kestaneye yakın bir renkte dogal rengi bu zaten boyamıyorum göz rengim kahverengi ama bordo pembe yada kahverengi kırmızı kullanamıyorum bana ne renk önerirsin

Tatlım kiremit rengi ve kahve rengi ortası bir renk vardır o olabilir kahvenin her tonunu kullanabilirsin.Tek olmayacak canlı kırmızıdır bence.

evet ya en sevdiğim renk kırmızı ama şöyle kan kırmızı bir ruj sürmiyorum :) aynı konuyu dün konuştum ben de arkadaşlarla. şu ana kadar bana en çok yakışan ruju yazayım ben sana belki bir fikir olur.
beyu lip gloss 69

bende buğday tenliyim bu renkleri çok severek kullanıyorum biraz sürüp üstünden alarak tabi yoksa çingene gibi cart renkler oluyo:KK1: $IMG_0177.CR2.jpg

ben dudak kalemi kullanıyorum daha mat ve dolgun duruyo. mat görününce de sırıtmıyo kırmızı tonları kullanıyorum genelde herkes yakıştırıyo belki saçlarım kızıl olduğu içindir ama mat görünmesinin de faydası var bence

evet kırmızı ruju hafif darbelerle sürüyorum bende öyle tamamen sürünce zatn çok dikkat çekiyo

he bide buğday tenlilere pembe ruj gitmez diye bişey yok pembe tonunda allık sürürersen çokta güzel gider ben öyle yapıyorum saçlarımda kızıl hiç sırıtmıyo ama doğal dudak rengine yakın pembe tonunu kullanıyorum tavsiyem golden rose 240

Son düzenleme:
bugday tene en cok seftalı tonu yakısıyor en son cecıle 31 yada 31 olması lazım aldım cok guzel tavsıye edrım

bende buğday tene yakın beyaz tenliyim. ama vazgeçemediğim ve her buğday, esmer, beyaz tenliye yakıştırdığım bi ruj var. reklam gibi olmasın ama avon kiss n go rujlarından raisin wine :) hem çok ucuz hep yanımda taşıyorum bakkala giderken bile sürüyorum. yurttaki arkadaşlarımda benden özendiler hepsi aldı :KK70: dene derim :)

görenler beyaz diyor ama kırık beyazım..açık bugday demek daha uygundur sanırım.. şeftali tonlarda allık gercekten cok dogal duruyor.. fondotenide pembe alt tonlu alırsanız daha dinamık bır görüntü olusur. cunku sarı solduruyor.. rujda ise kırmızıyı tek degil de kahve kırmızı ya da pembe kırmızı karısımı rujlar dehset oluyor.. günlük hayatta hep öyle tercih ediyorum. pembe kırmızı karısımlı rujumu sürdüğümde herkes cok dogal durdugunu söylüyor. bana kırmızı da yakısıyor ama gündüz cok sırıtıyor diye gece kullanıyorum..

şeftali ve kiremit tonları kullanıyorum ben de. kırmızıyı da tam kırmızı değil de vişne çürüğüne bakan renklerde kullanıp hafifletiyorum peçeteyle. pembelere çok özeniyorum ama solgun gösteriyor. tek bir pembemsi ruj vardı avonda ROSE ADDICTION diye çok doğal duruyordu bende. ama onu da üretimden kaldırmışlar :KK43:

bende buğday tene yakın beyaz tenliyim. ama vazgeçemediğim ve her buğday, esmer, beyaz tenliye yakıştırdığım bi ruj var. reklam gibi olmasın ama avon kiss n go rujlarından raisin wine :) hem çok ucuz hep yanımda taşıyorum bakkala giderken bile sürüyorum. yurttaki arkadaşlarımda benden özendiler hepsi aldı :KK70: dene derim :)

aynen raisin wine çok hoş duruyor :)

X