Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tene sarı saç

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
kızlar merhabalar.saçımda şu an altın kumral saç rengi var.ama eşim sarının tonlarını beğeniyo.bende buğday tenliyim.sarı yakışmaz gibime geliyo ne dersiniz

ya aslında tam sarı istemiyorum bende.sarının tonları olarak hangi markanın saç boyaları var. ya da buğday tenli olup da sarıya boyayan var mı

bende bugday tenlıyım bugday ten sarı oluyo sarı sacta gıtmıyo evt ama uclara dogru acılan sarı balyaj cok super olur krepe balyaj

Sarının uygun tonunu bulduktan sonra yakışır bence canım.Ben de istiyorum ama hem saçlarım karamel olduğu için zor hem de hangi ton sarı yakışır bilmiyorum.Ben açık buğday tenliyim.

neler neler sarı yapıyo allahaşkına buğday tenemi olmucak ama alışamam dersen balyajla başlayabilirsin zaten sonra sonra daha da daha da açmak istiyosun =) bana öle olmuştu yani gerçi şuan koyu saçım ama açık çok özlüyorum sanırım yapıcam gene balyaj bal tonlarında flan çok özledm bana da kimileri esmersin kimileri buğdaysn der ama herkes beğeniyodu saçımda açık tonları çünkü kaşlarm da açktır benim hele kaşların koyu değlse hiç düşünmeden yap bnce

Yakışır neden yakışmasın.
Tenin alt tonuna uygun sarı tonu belirlenip, kaşlar da saçlara uydurulursa ten çok koyu olmadığı müddetçe esmere bile yakışır sarı.
Shakira buğday tenli, kara kaşlı, kara gözlü bir kadın ama sarı saç bence çok yakışıyor ona.

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi neler neler sarı yapıyorsa sen hayli yaparsın ve buğday ten de tonunu bulduktan sonra çok sırıtmıyor sarı rengi . Mesela doreli sarılar , doreli karameller çok güzel duruyor buğday ten de .

bence de shakira kara kaşlı kara gözlü olmasına rağmen sarıyı güzel taşıyanlardan katılıyorum...

ahh yaaa bende bir zamanlar sarı-karamel tonlarıydımm çok özlüyorumm

belki burdan anlamazsınız ama gene de paylaşayım dedm,sarışınken saçlarm ve tenim böyleydi işte nasl gözüküyo sizce gene yapaymmı yaa çok özlüyorum çünküü sizinle de paylaşmak istedm... bide bu sarının hangi tonu? herkes tam sarı değil bu diyodu çünkü.

Son düzenleme:
ahh yaaa bende bir zamanlar sarı-karamel tonlarıydımm çok özlüyorumm
Çok istiyorsan tekrardan dönebilirsin hiçbir şey için geç değil
Bu arada şu an hangi renkte saçların
Saç rengin güzel canım ama çok sarı gibi sanki buğday tenini soluk gösteriyor muydu kullanırken ?
Bence karamelliği fazla olan bir sarı yaptırsan daha bir hoş durur sankinim

saol canım ama bu eski rengimdi işte şimdi koyu kullanıyorum bi ara doğal rengime dönme isteği gelmişti de =) gerçi uzadı baya geldi kendi rengim şuan koyu kahve ama gene de açık saç sevdamdan vazgeçemiyorumm tenime gelnce sürekli makyaj istiyodu bu saç evet.Makyajsız soluk oluyodu...

Doğal renge dönme isteği bende de var canım ama boya illetinden kurtulamıyorum
Te geçenlerde yine boyadım saçlarımı
Ama o karamel içimde ukte kaldı hele ki ten ile uyum sağlayan karamel tonunu buluncaa
Ay neyse neysee
Seninde aklın sürekli açık renkte ise yaptır canım :)

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.bal rengi nasıl olur ki hangi markanınki iyi olur bi de.bazen daha koyu çıkabiliyo.

[/I]
teşekkürler kızlar cevaplarınız için.bal rengi nasıl olur ki hangi markanınki iyi olur bi de.bazen daha koyu çıkabiliyo.

Loreal castingin bal köpüğünü alma onu bilir onu sölerm koyu tutuyo çünkü ki ben sarının üstüne boyamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…