Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday ten rengine en uygun saç renkleri :)

yokista

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
26
1
16
İstanbul
Buğday ten rengi en uygun saç renkleri, hata yapmanın oldukça zor olduğu koyu ve sıcak renklerdir. Saçlarınız uzunsa koyu renklerde bir kaç ton açık gölgeler kullanarak saçınıza hareket verebilirsiniz. Koyu kirli sarı, sütlü çikolata, koyu kestane, siyaha yakın kahve, koyu çikolata, klasik kumral renkler buğday ten ile iyi gidebilecek saç renkleridir. Daha açık tonlar arıyorsanız turuncuya çalan sarı, açık kirli sarı gibi renkleri deneyebilirsiniz. Tabii buğday teninize uygun saç rengi seçerken cilt tonunuz da önemli. Çünkü her buğday rengi birbirinin aynı değildir ve farklı tonlar için farklı renkler kullanmak gerekebilir.

Daha farklı bir renk arıyorsanız, biraz riskli olmakla birlikte kızılın tonlarını deneyebilirsiniz. Portakal kızıl, pas rengi, yoğun kızıl gibi renkler sıra dışı bir saça sahip olmanızı sağlayabilir ancak yine belirtiyorum cilt tonunuza göre bu renkler koyu ve yumuşak renklerde daha risklidir. Krem beyazı, platinyum, grimsi sarı gibi sıra dışı renkler seçerseniz bu renklerden geri dönüşün biraz zor olduğunu hatırlatayım.: 32:

Bende buğday tenliyim sarı dışındaki renkleri denedim açık kahve tonları yakışıyo daha çok bence :)

Bende buğday tenliyim sarı dışındaki renkleri denedim açık kahve tonları yakışıyo daha çok bence :)

:) bende buğday tenliyim canım dediğin gibi en çok kahverengi tonları yakısıyor. En son Küllü kumral kullandım saclarım baya acıldı sarıya yakın bir ton oldu diyebilirm ama güzel duruyor :)

Selam herkese,

Ben de buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum Şu an saç rengim başak sarısı uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

daha siyah gösterir. bende kullandım ve tam olarak buğday tenliyim. koyu kahve, siyah, mavi siyah bizim ten renklerimizi olduğundan koyu gösteriyor. ren tonunun içinde bakırlık, dorelik, hafif kızıllık olan renkler bizim ten rengimizi beyaz gösteriyor.

Bende bugday tenliyim ve kizil kullandim once begenmedim cok kirmizi oldu ama sonra degisti koyulasti ve simdi cok guzel yakisiyor

Çok haklısın aslında bu saç rengimden önce bakır yapmıştım turuncu bi renge uygun kıyafetler giymediğim için hoş gelmeyip değiştirmiştim. Ama tenimi beyaz gösteriyordu ve yüzümdeki çok küçük güneş lekeleri çil gibi görünüyordu.

Mavi siyah istememin bir sebebi dudağımın üstünde bir benim var. O da koyu siyah değil açık siyah kahverengiye yakın. Ayrıca da düğünüm için gelinlikle siyah saçın daha asil duracağını düşündüm. Baya kararsız kalmışım ben :) :/

Bende bugday tenliyim ve kizil kullandim once begenmedim cok kirmizi oldu ama sonra degisti koyulasti ve simdi cok guzel yakisiyor

Kırmızı ve turuncu gibi renklere kıyafetlerimi uyduramadığımı düşünüyorum. Genelde koyu renk giymeyi severim kahverengi siyah lacivert ama renklilerden sarı ve pembe mavi giyerim. O sebeple galiba kendime yakıştırmıyorum ama yakışana çok yakışıyor.

kesinlikle bakır tonlarını yapmalısın o sende daha asil duracak. düğünümde benim saçım küllü sarı bir ton olmasına rağmen güneş vurunca daha turuncu çıkmış ve daha çok hoşuma gitmişti.siyah tonlar maalesef esmer gösterio bizi.

birde koyu istiyorsan doğal saç rengimiz de güzel duruyor. koyu kestane küllü bi saç rengim var o da istediğin imajı verebilir.

Turuncu bakir sac gelinlikle

Koyu ton sac rengimle de goz rengimi yakalayamiyorum sanki kas goz sac ten hepsi farkli renklerden olusuyor Bugday olmanin kotu yani olsa gerek :/

Kizlar ben kapali oldugum icin kiyafet farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…