Bende buğday tenliyim sarı dışındaki renkleri denedim açık kahve tonları yakışıyo daha çok bence :)
Selam herkese,
Ben de buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurumŞu an saç rengim başak sarısı uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.
Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)
Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?
daha siyah gösterir. bende kullandım ve tam olarak buğday tenliyim. koyu kahve, siyah, mavi siyah bizim ten renklerimizi olduğundan koyu gösteriyor. ren tonunun içinde bakırlık, dorelik, hafif kızıllık olan renkler bizim ten rengimizi beyaz gösteriyor.
Bende bugday tenliyim ve kizil kullandim once begenmedim cok kirmizi oldu ama sonra degisti koyulasti ve simdi cok guzel yakisiyor
Çok haklısın aslındabu saç rengimden önce bakır yapmıştım turuncu bi renge uygun kıyafetler giymediğim için hoş gelmeyip değiştirmiştim. Ama tenimi beyaz gösteriyordu ve yüzümdeki çok küçük güneş lekeleri çil gibi görünüyordu.
Mavi siyah istememin bir sebebi dudağımın üstünde bir benim var. O da koyu siyah değil açık siyah kahverengiye yakın. Ayrıca da düğünüm için gelinlikle siyah saçın daha asil duracağını düşündüm. Baya kararsız kalmışım ben :) :/
kesinlikle bakır tonlarını yapmalısın o sende daha asil duracak. düğünümde benim saçım küllü sarı bir ton olmasına rağmen güneş vurunca daha turuncu çıkmış ve daha çok hoşuma gitmişti.siyah tonlar maalesef esmer gösterio bizi.[/QUO
Evet sanirim ayni ten rengine sahibiz :) Turuncu sacla gelinlik guzel diyorsunMalesef hic bir zaman koyu siyah tonlar kullanamayacagiz Sanirim karar veriyorum. Cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?