Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibuğday nişastası ile muhallebi yapan varmı?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam arkadaşlar benim 6 ayın içinde bebeğim var.şimdiye kadar yaklaşık 1 aydır pirinç unuyla yaptım muhallebiyi.fakat bu aralr kusuyor ve gazı çoğaldı.bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirimmm.....
ben yapardım canım buğday nişastası ve mısır nişastasını karışttırp suyla pişirirdim sonra da içine biraz pekmez koyardım yerlerdi.deneyebilirsin.tabi artık başka şeyler de verebilirsin kahvaltı,yoğurt ,çorba da veriliyordu sanırım
ben yapardım canım buğday nişastası ve mısır nişastasını karışttırp suyla pişirirdim sonra da içine biraz pekmez koyardım yerlerdi.deneyebilirsin.tabi artık başka şeyler de verebilirsin kahvaltı,yoğurt ,çorba da veriliyordu sanırım
canım önce şunu sormalıyım sen neden hemen muhallebiye başladın 5 aylıkken emmiyor mu.mama almıyor mu.elma suyu gibi şeylere başladın mı yani ek besine nasıl geçtin.pirinç unundan verildiğine göre buğday da veriir bence.yzni ben 6 aylıkken yavaş yavaş çok az tabi muhallebilere başlamıştım ama hem emiyorlardı hem mama alıyorlardı ikiz oldukları için anca yetebiliyordu sütüm.