Bugday çimi suyunun regl uzerindeki etkisi

selimesenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
3
0
36
38
Merhaba arkadaslar, 3 aydir buğday cimi suyu iciyorum her sabah 1 kahve fincani kadar. Bunyemi kuvvetlendirdi gercekten ama adet donemlerim cok sikintili olmaya basladi. Yani tam sokulemiyor az az geliyor. Ablamda bu ay cim suyu icmeye basladi o hic adet olamadi. Merak ettigim sey bu cim suyu nasil bir etki yapmis olabilir. Ben 2 ve 4 yaslarindaki cocuklarima da iciriyorum her sabah iki yemek kasigi kadar. Jinekolojik olarak herhangi bir etkisi olabilir mi cocuklarima ne bileyim kisirlik veya baska bisekilde zarar verebilir mi. Bileniniz varsa luten ceval bekliyorum

Merhaba,,bugday cimi suyunun hamile kalmak isteyenlere yardimci bir etkisi oldugunu okumustum internette.Zararli degildir ama belki sizin bünyenize yaramamis olabilir.Bunu bir bilene sormak lazim.doktor ya da bitkilerden anlaYan biri.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun bir kadin dogum uzmaniyla gorustum kisirlik yapsa hic bir inek vs. Dogurgan olamaz dedi. Surekli olarak icildiginde bu tur tepki verebiyormus vucut cok sukur icim rahatladi 15 gun icip 15 gun ara versek sanirim sorun ortadan kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…