Örgü budaaaaaaaaaa yeni hıkat takımım ve yeleğimmmm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
bunlarda yeni bitiridiklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Resim+024.jpg

Resim+027.jpg

Resim+034.jpg

Resim+032.jpg

cnm ya ben nerden sana ulaşabilicem bulamadım mevlüt kıyafetleri var beyaz mevlüt elbisesi pembe ceketli bide en sonda bi şapka var model 12 olan o şapkayı o takıma dahil edemezmisin die bi sorucaktım ve tabiki fiyat sorucam şimdilik pm atamıyorum msj sayım nedeninden dolayı bana mail adresini filan verirsen sevinirim..

Çooooook güzel!!
Süper olmuş canım. Ben ki örgüleri çok sevmem ama bunlar gerçekten harikalar...
Çok anlamam ama bunlar şişle mi yoksa tığla mı yapılmış??

ellerine saglik..:hulya:kirmizi ve sari olan takima bayildim..bunlardan orebilir misin? ucreti nedir? ben ozelden mesaj atamiyorum,sen ozelden yaz istersen ya da mail adresini verirsen daha iyi olur..

cnm ya ben nerden sana ulaşabilicem bulamadım mevlüt kıyafetleri var beyaz mevlüt elbisesi pembe ceketli bide en sonda bi şapka var model 12 olan o şapkayı o takıma dahil edemezmisin die bi sorucaktım ve tabiki fiyat sorucam şimdilik pm atamıyorum msj sayım nedeninden dolayı bana mail adresini filan verirsen sevinirim..

canım özeline bak görüşrüz begenmenize cok sevindim tesk ederimmmmmopuyorumnanaktan

X