Buda Yerli Angelina'mız mış.. (HİLAL ALTINBİLEK)

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Kendisini Karagül dizisinde izliyordum.
Karagül'ün ortalık karıştıran gelinidir kendisi :)) Şu sıralar Angelina Jolie'ye benzerliği ile anılıyor.
Benziyor mu benzemiyor mu ben pek çözemedim..

$4.webp
$1299767571.webp
$22402119868376350738719.webp
$hilal_altinbilek.webp
$hilal-altınbilek-2.webp
$hilal-altınbilek-5.webp

bana nedense rihanna yı andırıyor...

tabi bu karelerde değil...genel olarak

Son düzenleme:
en son fotosunda Rihanna'yı andırmırş evet. ama bence ne Rihanna ne de Angelina' ya benziyor. Ama güzelmiş evet...

fox un bi dizisi de oynuyordu.ama angelina cok daha guzel..onun asilligi yok bunda.dudaklar guzel.ama gozlerde bi urkutuculuk sezdim ya:18::18::18:

Diziyi hiç izlemedim, fotoğraflarına bakılırsa yüz hatları anımsatıyor ama fizik olarak benzemiyor tabi ki, bu bayan balık etli.

Balık etli değil canım aksine çok ince beli falan :)) bir de düşün televizyon 5 kilo fazla gösteriyor.. :))

Hiç tv de izlemedim şu fotoğraflardan balık etli görünüyor vallahi yakışıyorda :p bir ara bakarım bende diziye :)

Derin Sular dizisinde İREM karakterini oynadı o zamanda birşeye benzetemedim şimdide benzetemedim üzgünüm :D sadece fotoğraflarda bakışları anımsatıor ama direk Angelina falan alakası yok :S

buda yerli angelina'mız mış.. 'ı görünce büyük bir beklentiyi karşılar diye bekliyordum ancak , bakışlarının keskinliği benzese de kendisi kesinlikle benzemiyor.

Buda Fatmagül Faki gibi kendi çektiği fotolarda tıpatıp aynı :9: normal hali sadece andırıyor diyelim. Bir dizide görmüştüm adını hatırlayamadım günlük yayınlanan bir diziydi orda beğenmiştim yalan yok.bu kız Yeşilçam'ın parlak günlerinde olsaymış efsane kötü kadın olurmuş! Acayip kötü kız tipi var ya

ciddne benziyor ama bu kız çirkin. youtubed ebi tane kız görmüştüm o çok benziyordu angelinaya ,yandan önden gülüşü her şeyi :D

Abim arkadaşlarından biride Angelina'ya çok benziyordu bana fotosunu göstermişti hem o baya benziyordu bundan daha çok benziyordu hatta. Olabilir böyle benzerlikler.

Benzemiyo ama benzemek için baya uğraşmış bakışlar,saçını toplama şekli,makyajı bile...Gayet hoş bi bayan aslında ama böyle özellikle benzemeye çalışınca itici duruyo ya :26:

Hava alanında gördüm bende bu kızı, yanında sevgilisi vardı ,yine aynı dizide oynuyormuş bebek suratlı bi çocuktu :) Uzaktan bile dikkat çekiyor ve parlıyorlardı resmen. Bu kızda kimmiş Angelina Jolie gibi demiştim hatta :)) ilginçtir fotoğraflarda çok itici görünüyor ama normalde çok doğal ve duru bir yuzu vardı.

Hava alanında gördüm bende bu kızı, yanında sevgilisi vardı ,yine aynı dizide oynuyormuş bebek suratlı bi çocuktu :) Uzaktan bile dikkat çekiyor ve parlıyorlardı resmen. Bu kızda kimmiş Angelina Jolie gibi demiştim hatta :)) ilginçtir fotoğraflarda çok itici görünüyor ama normalde çok doğal ve duru bir yuzu vardı.

Sevgilisi kim canımm

Bence benzemiyor...çünki ondan daha güzel...angelina da kimmiş,ördek dudaklı kadının teki :54: Kendi güzellerimize alıcı gözle bakmıyoruz,gereken değeri vermiyoruz bence,hep bi yabancı hayranlığı..

Back
X