Buda bizim nişanımıızzz

bu elbiseye bayıldım cook güzel :) cok yakışmış sanada canım allah tamamını erdirsin inşallah saçın da cok hoş olmuş. :) bide pastan cok seker ay herseyini cok begendim valla

maşallah maşallah maşallah çoook beğendimmmm =))
aşkınız sevginiz saygınız hiçç azalmasınn daima artsın inşallah !! =)

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

kıyafetinin üst kısmına ve rengine byııllddıımmmm tbrk ederim:)

ALLAH tamamına erdırsın elbısene bayıldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımsac rengınle ahenk içinde
o nasıl guzel bır renk ole o nasıl guzel bır model harıka

eskı turk fılımlerınde turkan soray gıyerdı bu tarz elbıseler bayılırdımnostaljık romantık bır elbıse ay tekrar tekrar bakıp duruyorum coooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel ya

eskı turk fılımlerınde turkan soray gıyerdı bu tarz elbıseler bayılırdımnostaljık romantık bır elbıse ay tekrar tekrar bakıp duruyorum coooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel ya

çook teşekkür ederiim bende bayılaa bayılaaa tasarladım ve dıktirdimm böyle bşey çıktı ortaya :)

bu elbiseye bayıldım cook güzel :) cok yakışmış sanada canım allah tamamını erdirsin inşallah saçın da cok hoş olmuş. :) bide pastan cok seker ay herseyini cok begendim valla

hepsinee hepsiinee hepsinee kocamaan teşekkür ettimm ne güzel bi yorumm :))

Cook tatlisiniz ya Rabbim mutlu etsin her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…