• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda bizim nişanımıızzz

bu elbiseye bayıldım cook güzel :) cok yakışmış sanada canım allah tamamını erdirsin inşallah saçın da cok hoş olmuş. :) bide pastan cok seker ay herseyini cok begendim valla :nazar:

maşallah maşallah maşallah çoook beğendimmmm =))
aşkınız sevginiz saygınız hiçç azalmasınn daima artsın inşallah !! =)

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

kıyafetinin üst kısmına ve rengine byııllddıımmmm tbrk ederim:)

ALLAH tamamına erdırsın elbısene bayıldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:16:sac rengınle ahenk içinde
o nasıl guzel bır renk ole o nasıl guzel bır model harıka:16:

eskı turk fılımlerınde turkan soray gıyerdı bu tarz elbıseler bayılırdım:16:nostaljık romantık bır elbıse ay tekrar tekrar bakıp duruyorum coooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel ya:16:

eskı turk fılımlerınde turkan soray gıyerdı bu tarz elbıseler bayılırdım:16:nostaljık romantık bır elbıse ay tekrar tekrar bakıp duruyorum coooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel ya:16:

çook teşekkür ederiim bende bayılaa bayılaaa tasarladım ve dıktirdimm böyle bşey çıktı ortaya :)

bu elbiseye bayıldım cook güzel :) cok yakışmış sanada canım allah tamamını erdirsin inşallah saçın da cok hoş olmuş. :) bide pastan cok seker ay herseyini cok begendim valla :nazar:

hepsinee hepsiinee hepsinee kocamaan teşekkür ettimm ne güzel bi yorumm :))

Back