Buda bizim nişanımıızzz

ben buraya yorum yaptımmı hatırlamıyorum lakin çoook beğendim elbiseni,saçını,makyajını fotograflarıı :)

Aman allahimmm inanmiyorumm benim istedigim nisanlik tarzi mukemmell otesiii
Mutluluklar dilerimm

saçların çok doğal olmuş , çok hoş görünüyosun.. mutluluklar

Çok güzel olmuşsunuz çok yakışmışsınız hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah elbisenin renginin güzelliğine değinmeden edemeyeceğim maşallah

ilk kez bir elbisenin rengini modelini beğebdim bir bütün olarak tebrikler cok yakışmış

Maaşallah size Allah tamamına erdirsin
Ayrıca elbisenize ba-yıl-dımmm
İzmittesiniz sanırım,ben de Gebzedeyim
Düğün için gelinlik bakmaya gelsemmi o taraflara diye düşündüm şimdi nişanlığınızı görünce, nasıl gelinlik piyasası orda

Güzel yorumun için çok teşekkr ederim beğenmene gerçekten sevindiim :) Kocaelide olmanada :)
Ben nişanlık hiç bakmadım aslında izmitte desem yeri. Hep elie saabın zuhair muradın diktiiği tasarımlara baktım diken kişide yakın bi aile dostumuz ama mükemmel yapıyo elınden cıkan gelınlıklerde bı okadar güzel düşünürsen yardımcı olabılırım sana. bir sürü moda evı var yınede bı bak derım fıkrın olur güzel şeyler var her fıyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…