Buda bizim nişanımıızzz

Nişanımızdan kareler :))

ayyyy çok begendim.
çok yakışmısınız nişan elbisenede bayıldım
nerden aldınız diktirdizmi acaba bende yana yakıla nişan elbisesi arıyorum nerden aldığını özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.

:) çoook teşekkur ettım hemen mesaj yolluyorum

elbisen ve rengi alışılmışın dışında. allah mesut etsin çok da güzel olmuşsun. o elbisenin burda piyasa düşmesi için bekleyen yığınla bayan var biliyon demi:)

Mutluluklar dilerim..
Elbisen çok cici çok hoş olmuşsun

elbisene bayıldım çok güzel olmuşsun Maşallah.. Resimlerle sınırlı olmayan mutluluklar dilerim.

Faat seni görmüşken yazayım dedim msj kutun dolu.
Konu sahibi kusura bakma hakkını helal et. Faatı görünce yazmak istedim.

Hiç farkında değildim teşekkür ederim canım.
Boşalttım :)

elbisen ve rengi alışılmışın dışında. allah mesut etsin çok da güzel olmuşsun. o elbisenin burda piyasa düşmesi için bekleyen yığınla bayan var biliyon demi:)

yok artık canım o kadarda dğildir :)) çok tşkkr ederım guzel yorumun içiiiin :*

Canım benim birbirinize çok yakışmışsnız cidden, ikinizin de yüzleri ilelebet böyle gülsün inşallah Rabbim evliliğinizi de hayırlı ve tamam kılsın inşallah.
Bu arada, elbisenin rengine ayrıca bayıldımm

Son zamanlarda gordugum en guzel nısanlık ve ve sızde cok guzel tasımıssınız mutllugunuz daım olsun

elbisede farklı sizde çok hoşsunuz birbirinizede yakışmışsınız ne diyelim mutlu olun inş :)

herşey çok güzel çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin sende çook güzelsin bu arada

Nişan kıyafetine bayıldım canımm rengi, modeli harika olmuşsun maşallah Allahım nazarlardan korusun sizi

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için çok mutlu oldumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…