• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda bizim hikayemizin özeti olan davetiyemiz

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
sizce nasıl kızlar ?
$IMG00078-20120816-1500.jpg

Çok şeker :) Tarihlerdende anlaşıldığı gibi emek verilmiş kaç sene...Allah tamamına erdirip mesut bahtiyar etsin..

begenmenize sevindim tesekkürler kızlar iyi dilekleriniz için amin bunca yıl emek verdik ve inşallah hayatlarımızı birleştircez 14 gün sonra :16::16:

çok harika, çok beğendim. ama evlenme teklifi ve ailelerin tanışmasında kronolojide hata mı olmuş baskıda ? 2010 dan 2007 ye geçmiş de =)

Son düzenleme:
çok güzel ve değişik benim hoşuma gitti mutluluklar dilerim..

çok harika, çok beğendim. ama evlenme teklifi ve ailelerin tanışmasında kronolojide hata mı olmuş baskıda ? 2010 dan 2007 ye geçmiş de =)

yok baskıda hata olmadı bizim ailelerimiz 2007 de tanıstılar ama genelde evlenme teklifi edildikten sonra tanısıldıgı için öle bi şablon hazırlamışlar ve taslak bu şekilde oldugundan yerlerini değiştiremediler mecbur böle oldu :1:

yok baskıda hata olmadı bizim ailelerimiz 2007 de tanıstılar ama genelde evlenme teklifi edildikten sonra tanısıldıgı için öle bi şablon hazırlamışlar ve taslak bu şekilde oldugundan yerlerini değiştiremediler mecbur böle oldu :1:

hmm anladım.. ama çook şirin , çok sıcak olmuş.. Allahım utandırmasın, sonsuz mutluluklar..

hayırlı olsun canım çok beğendim ben , Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :1:

aminnn kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler son 7 günümüze girdik artık :16::16::16::16::16:

Çok değişik, çok şirin olmuş, ben de begendim canım, mutluluklar...

Muhteşemm ..

Ben bayıldım bu fikre,tabi yurtdışında bu tarz davetiyeler bulmak büyük sıkıntı.

Keşke bende böyle güzel davetiye yaptırabilsem.

Mutluluklar. :54:

Back