- 28 Nisan 2014
- 405
- 98
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Meraba herkese :)
Daha 2 hafta önce başladım çeyizimi yapmaya 2015 yaza düğünümüz olucak inşallah. Öyle pek havlum falan yok daha çooook eksik var ama her aldıgmı yavaş yavaş ekliycem sizinde fikirlerinizi alıcam. Birdeburdaki topiklere hep baktım çok fikir veren topikler vardı bende başkalarına yardımcı olmak adına ekliyorum aldıgım şeyleri birazda :) bide nerden başlamak lazım napmak lazım hiç bilmiyorum liste yapınca gözüm korkuyo açıkcası hepsini nasıl alıcam diyorum oyüzden listede yapmadım bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete bakalım sonunda nolcak :). Birde merak ettiğim şey şimdii ben çeyizimi yapıcam birde yatak odasını alıcam beyaz eşyaları erkektarafımı alıyo? Benim bi kaç kızarkadasım beyazeşya almaya başladılar bendemi alsam acaba düğüne kadar taksitleri bitmiş olur. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Çok konuştum aldıklarımı koyim hemen :)
Karaca yatak nevresim takımım
karaca günlük yemek takımı
karaca seramiktencere set
türk kahve fincanlarım tam böyle değil ama buna benzer bişey
ıkea polar tv seyrederken üstümüze örtmek için
ıkea mumlarım
ıkea peçetelerim
bıçakharicindekileri a101 den aldım
a101 reçellik
bunuda kahvaltıda kullanırım
6 lı reçellik
büyük salata kasem
paşabahçe çaybardağım
buda fırın kabım
saklama kabı gbi bişey bunlarda
bunlarıda gratisten aldım baya indirim vardı bozulcak diye korktum çok bişey almadım kozmetik. Şuana kadar aldıklarım bu kadar :)
Bide bi düdüklü tencere alıcam ama bi tencere seti daha almaya gerek varmı acaba herkes 2 3 tane almış setleri yetmez mi bi set acaba?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha 2 hafta önce başladım çeyizimi yapmaya 2015 yaza düğünümüz olucak inşallah. Öyle pek havlum falan yok daha çooook eksik var ama her aldıgmı yavaş yavaş ekliycem sizinde fikirlerinizi alıcam. Birdeburdaki topiklere hep baktım çok fikir veren topikler vardı bende başkalarına yardımcı olmak adına ekliyorum aldıgım şeyleri birazda :) bide nerden başlamak lazım napmak lazım hiç bilmiyorum liste yapınca gözüm korkuyo açıkcası hepsini nasıl alıcam diyorum oyüzden listede yapmadım bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete bakalım sonunda nolcak :). Birde merak ettiğim şey şimdii ben çeyizimi yapıcam birde yatak odasını alıcam beyaz eşyaları erkektarafımı alıyo? Benim bi kaç kızarkadasım beyazeşya almaya başladılar bendemi alsam acaba düğüne kadar taksitleri bitmiş olur. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Çok konuştum aldıklarımı koyim hemen :)
Karaca yatak nevresim takımım
karaca günlük yemek takımı
karaca seramiktencere set
türk kahve fincanlarım tam böyle değil ama buna benzer bişey
ıkea polar tv seyrederken üstümüze örtmek için
ıkea mumlarım
ıkea peçetelerim
bıçakharicindekileri a101 den aldım
a101 reçellik
bunuda kahvaltıda kullanırım
6 lı reçellik
büyük salata kasem
paşabahçe çaybardağım
buda fırın kabım
saklama kabı gbi bişey bunlarda
bunlarıda gratisten aldım baya indirim vardı bozulcak diye korktum çok bişey almadım kozmetik. Şuana kadar aldıklarım bu kadar :)
Bide bi düdüklü tencere alıcam ama bi tencere seti daha almaya gerek varmı acaba herkes 2 3 tane almış setleri yetmez mi bi set acaba?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi