maşşalllaaaaaaaahh allah esirgesin ama cok cekmişsin be gülüm nasıl dayandın doktorlarda hata var gibi geldi yaa vakumla cekilirmi cocuk bi türlü karar verememişler normal dogummu sezeryanmı diye yazık be gülüm senin iş sezeryanlık gibi geldi bana bastan beri bukadar cektirilmez ya allah tüm dogum yapanlara yardım etsin enterasan bişey ya bi vejinusmus birisi olarak aılama ya gitmiştim yan tarafta dogum yapan kadın vardı anam kadın bagırıyo ben aglıyorum kadın bagırıyo ben aglıyorum bagırıyorum zatı korkuyorum en sonunda anesstesi verdilerde rahatladım :)())))) allah kolaylık versin zor dava valla ben kesin sezeryan istiyorum tabiki vejinusmus olarak normal doguma karsıyım korkutucu neyle karsılasacagını bilmiyosun azrail yanındaymıs gibi geliyo bana ölümle burun buruna anneeeeeeeeeeeeeeeee ama eminim bebişini kucagına aldıgında hersey unutulduguna gecmiş olsun hayırlı olsun aglun allah banada versin insallahhh bende bebek isteyenlerdenim allah evlatsız bırakmasın kimseyi ... allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun saglıkla yasasın canım