- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 123
- 40
a.s.a.s.mrb arkadaslar kendime gelip yani evi yanliz yakalamisken bi yazim su oglusumun gelsini.arkadaslar normal dogum tarihim 01.11.2009 ama oglusum gelme konusunda inatci cikip bekletti ve en son 1.ayin 19da saet 9da hasteneye yatis yaptik tabiki sancim yoktu hemen gittigimde alltan bi ilac verdiler bu arada saet 11geliyordu vebeni 12bucukta odama gönderip uyumami istediler.sabah 5te tekrar kaldirdilar ve bi ilac daha verdiler.bu arada bütün gece sancim oldu 9kadar yine makinaya baglayip kalp atisimizi dinlediler acilma 3cmdi.10 gibi tekrar yatatga gittim öglen 1bucukta yine gel dediler.annemle babam ve esim asaga indik.onlar karsimda oturuyodu ve ben yatakta uzaniyodum.kimseye caktirmiyodum ama sancilarim acayip artmisti ve bi süre sonra artik dayanamadim.canim babam dayanamadi beni öyle göremye hemen odadan cikti bu arada artik saet ilerlemis acilma olmamisti.beni apar topar hemen suya aldilar su sicacikta basimda bi ebe doktor esim annem bulunuyodu yok olmuyordu aksama kadar öyle sanciyla agladim durdum.arti bayilcaktim ve doktor beni sudan cikardi tabi bende güc bitmisti esim kucaginda zor götürdü yataga.doktor banasana belden igne vuralim biraz dinlen böyle dogum yapamazsin dedi cünki gücüm tükenmisti.önce belden igeneyi istemedim korkuyodum bel agrisi birakir diye.doktor bana korkmamam gerektigini bu igen ancak kimildarsam agri biraktigini anlatti ve ikna oldum kafami esim arkadanda ebe tuttu ve o agriyla ben bide igne oldum.artik uyusmustum alt tarafi hissetmiyodum.sancilar oluyodu ama fazla anlamiyodum artik.aksam 8kadar öyle yattim makinaya bagli bi sekilde.vebirden sancilar cogaldiii yine delirecek gibiydim acilma 5cmdi doktorla gelip gidip duruyordu en son dediler sezeryan olabilirsin bende dedim tamam saetler ilerliyor ama hala bekletiyorlardi tüm kagitlari imza atmamiza ragmen bekliyordum.en son bi doktoa ben sezeryan istiyorum diye isyan ettim,oda tamam dur dedi.baska bi doktor gelip bana seni narkozla dogum yaptirim bak acilman 6cm dedi.tabi ben pes ettim ve yine normale döndükk.narkozu 1buuck gibi vermeye basladilar .saetler ilerliyor acilma olmyordu.esime dedilerki sen koridordaki yatatkta uyu bugece dogum olmaz esim yok dediysede ebe yat anca 5,6sate sonra gelir bu beebk dedi.saet 12ye gelirken birde doktor dogum baslamis deyip hemen yatagi hazirladi esimi cagirin dedim.acilma olmustu esim bana hadi askim ikin diyodu ben var gücümle ikiniyodum ve oglusm yarim saet icinde dogdu.kizlar o ilk bakisi hic unutmam oglum dogunca hemen üstüme koydular kafayi kaldirip gözleriyle bana bakti yarum benim icime öyle bi sicaklik verdiki herseyi unuutum oan.bebsi alip onu yikarken bana dikis attilar hersey bitince ilk istegim oglumdu kucagima verdiler ve odamiza götürdüler.hemsire bana kekle meyve suy getirdi ben yerken oglumda kontroldan gecti.ve en müthis an onu kucagima lip emzirdim cok sicakti arkadaslar allah herkese nasip etsin harikaydiiiiiiii.
ama kizlar ben o narkozluyken neler neler yapmislar oglumu vakkumla bile cekmisler ilk 3gün kafasi kirmizydi ve sisti bebgim cok yorulmus oda.Allaha sükür kendine geldi sonraaaaa simdi cok iyi sükürki.
oglum DEVRIM AHMETIM COK IYI TEYZELRIIIIIIIIII oglusumun gözleri ilk acisi böyle oldu hayat merhaba dedi.darisi tüm isteyenlereeeeeeee
ama kizlar ben o narkozluyken neler neler yapmislar oglumu vakkumla bile cekmisler ilk 3gün kafasi kirmizydi ve sisti bebgim cok yorulmus oda.Allaha sükür kendine geldi sonraaaaa simdi cok iyi sükürki.
oglum DEVRIM AHMETIM COK IYI TEYZELRIIIIIIIIII oglusumun gözleri ilk acisi böyle oldu hayat merhaba dedi.darisi tüm isteyenlereeeeeeee