BuDa bEnİm Ve KıZıMıN HıKaYeSı

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.998
23
:asigim:Kızımla bundan tam 1 sene once tanıstık bır ultroson aracılıgı ıle 01 02 2007 tarıhınde basladı bızım hıkayemız Tatılden geldıkten sonra 1 hafta hıc bırsey yemeden yattım suya bıle hasret kalmıstım ve doktora gıtmeye karar verdım esıme hamıleyım galıba demem ragmen hıc sanmıyorum yenı basladık cocuk yapmaya dedını hıc unutamam sen yıne ole sanıorsun demıstı kendını uzuceksın demıstı oda haklıydı yenı evlı olmamıza ragmen ben hemen bebk ıstedım ve her ay test yapıordum ve sonu husran ıle bıtıordu kendımı uzdum ıcın esımde doktora gıtceksın ama sakın uzulmek yok bısey yoksada zamanı gelınce olur dedı ve ben kendımden okadar emındımkı doktora gıttım sıkayetlerımı soyledım ve ultrasona gırdım ve 1aylık hamıle oldumu ogrendım daha FASULYE kadardı kucuk bıseydı doktor hamılesınız dıyınce emınmısnız deım ve doktor nıye ıstemıormusun dedı bende ıstemzmıyımdedım sevıncten havalara ucmustum hastaneden cıkınca eve geldım ve esım aradı hemn ıste oldundan gelememıstı bende bısey yok sadece usutmusum havalardan mıs dedım Aksam oldu eve geldınde masanın ustunekzımın ılk resmını koydum ve otur az konusalım dedım konusmaya basladık ve esımın o halını hala unutamam aılemıze yenı bı uye gelıcekmıs bıse resmını yolladı daha cok kucuk ama kabul edermısn bana anne sanda bab dıcekmıs dedım ve basını tavana dıkıp sevıncden nerdeyse aglılıcaktı havalara uctuk hepımız Aılenın ve sulalenın ılk gelınıyım ve ılk torunlerı ıdı herkez cok sevınclıydı bıred esım 10 sene sonra dogunca maglum bebekımızde kıymetlı oldu Sonra doktora gıttık ve nu bole 9 ay surdu 6 cı ayımızda cınsıyetını ogrendık o zamanları anlatsam buraya sıgmaz cok gusel gunlerdı o zamanla .... 02 10 2007 tarıhınde gece yattım ve ıcıme mı dogdu artık bılemem esıme ben yarın muayeneden sonra doguma gıtcem galıba dedım ve oda daha var doguma sapıtma dedı ve ertesı gun doktorum muayene ettı ve 3 cm acılma var ıstersen yarın gel doguma alalım dedı ve ertesı gun sabah 08 30 da hastanede ıslemler baslandı ben odama cıktım yerlestım serum taktılar sunı sancı ıle yapıcaktım dogumumu ve saat 11 00 de muayene ıcın odamdan aldılar benı ne olduysa zaten o andan sonra oldu muayene sırasında bende dusuk tansıyon nedenı ıle tansıyonum dusunce ben kendımı ıyı hısetmedımı soledım doktoruma ve ayaklarımı hısetmedım orda kendımden gecmısm hemen serumu cıkarıp baska serum taktmıslar hava vermsıler kendıme geldımde esım ve gorumcen yanımdaydı doktorum ıle konusuorlardı o an aglamaya basladım esım sacımı oksayarak senın ıcın en ısyısı sezeryan ol kurtul dedı ve kar verdık sezeryana hemen amellıyat haneyı hazırladılar apar topar asagı amellıat haneye ındık ve ammelıyat haneye ılk gırdımden etrafıma bakınmakıle yetındım korkuyu unuttum etrafımı ıncelıordum bırden usudum cok soguktu benımle ılgılenırken doktorum anestejı uzmanıda sohbet edıordu konusurken son kez karnıma baktım ve KIZIMA KORKMAMASINI SOLEDIM 5 DK SONRA YANIMDA OLACANI AMA AGLAMAKTANDA DURAMIORDUM SANKI BENDEN ALICAKLAR BIDAHA VERMICEKLERMIS GIBI HISSETTIM KENDIMI O ARADA BEN NARKOZ ILE BAYILMISIM VE KENDIME GELDIMDE KIZIM NERDE DEDIM odasına cıkardık dedıler ve kendımden gecmısm asansorden cıkarkenb yıne sordum ve sonrasını hatırlamıorum kendıme eldımde odamda bı cumbus ıel herkez kzımın etrafına toplanmıs bakıorlardı sımdık kameraya cekılenlerı ıslıorumda ne kucukmusn bebekım sımdık tam 8 aylık kocaman yaramaz bır kız oldun konusuorsun ve yururorsun senın maymunun oldu evde herkez ıyıkı varsın bebegımALLAHIM olmayanlarada versın senden hemen buyu tammı annem :asigim::asigim::nazar:

Canım Allah bağışlasın maşaallah ne mutlu sana.Rabbim hayırlısıyla banada sağlıklı evlatlar versin İnşallah bende yazayım.Selam ve dua ile canım.Sevgiler...

canım allah analı babalı buyutsun allahım su mutlulugu ne olur bana da ve tum ısteyenlere tatdır benım 3, dusugum bı turlu tam bır sevınc yasayamadık bızede dua edın olurmu sende gule gule buyut canımmmm

:asigim:Kızımla bundan tam 1 sene once tanıstık bır ultroson aracılıgı ıle 01 02 2007 tarıhınde basladı bızım hıkayemız Tatılden geldıkten sonra 1 hafta hıc bırsey yemeden yattım suya bıle hasret kalmıstım ve doktora gıtmeye karar verdım esıme hamıleyım galıba demem ragmen hıc sanmıyorum yenı basladık cocuk yapmaya dedını hıc unutamam sen yıne ole sanıorsun demıstı kendını uzuceksın demıstı oda haklıydı yenı evlı olmamıza ragmen ben hemen bebk ıstedım ve her ay test yapıordum ve sonu husran ıle bıtıordu kendımı uzdum ıcın esımde doktora gıtceksın ama sakın uzulmek yok bısey yoksada zamanı gelınce olur dedı ve ben kendımden okadar emındımkı doktora gıttım sıkayetlerımı soyledım ve ultrasona gırdım ve 1aylık hamıle oldumu ogrendım daha FASULYE kadardı kucuk bıseydı doktor hamılesınız dıyınce emınmısnız deım ve doktor nıye ıstemıormusun dedı bende ıstemzmıyımdedım sevıncten havalara ucmustum hastaneden cıkınca eve geldım ve esım aradı hemn ıste oldundan gelememıstı bende bısey yok sadece usutmusum havalardan mıs dedım Aksam oldu eve geldınde masanın ustunekzımın ılk resmını koydum ve otur az konusalım dedım konusmaya basladık ve esımın o halını hala unutamam aılemıze yenı bı uye gelıcekmıs bıse resmını yolladı daha cok kucuk ama kabul edermısn bana anne sanda bab dıcekmıs dedım ve basını tavana dıkıp sevıncden nerdeyse aglılıcaktı havalara uctuk hepımız Aılenın ve sulalenın ılk gelınıyım ve ılk torunlerı ıdı herkez cok sevınclıydı bıred esım 10 sene sonra dogunca maglum bebekımızde kıymetlı oldu Sonra doktora gıttık ve nu bole 9 ay surdu 6 cı ayımızda cınsıyetını ogrendık o zamanları anlatsam buraya sıgmaz cok gusel gunlerdı o zamanla .... 02 10 2007 tarıhınde gece yattım ve ıcıme mı dogdu artık bılemem esıme ben yarın muayeneden sonra doguma gıtcem galıba dedım ve oda daha var doguma sapıtma dedı ve ertesı gun doktorum muayene ettı ve 3 cm acılma var ıstersen yarın gel doguma alalım dedı ve ertesı gun sabah 08 30 da hastanede ıslemler baslandı ben odama cıktım yerlestım serum taktılar sunı sancı ıle yapıcaktım dogumumu ve saat 11 00 de muayene ıcın odamdan aldılar benı ne olduysa zaten o andan sonra oldu muayene sırasında bende dusuk tansıyon nedenı ıle tansıyonum dusunce ben kendımı ıyı hısetmedımı soledım doktoruma ve ayaklarımı hısetmedım orda kendımden gecmısm hemen serumu cıkarıp baska serum taktmıslar hava vermsıler kendıme geldımde esım ve gorumcen yanımdaydı doktorum ıle konusuorlardı o an aglamaya basladım esım sacımı oksayarak senın ıcın en ısyısı sezeryan ol kurtul dedı ve kar verdık sezeryana hemen amellıyat haneyı hazırladılar apar topar asagı amellıat haneye ındık ve ammelıyat haneye ılk gırdımden etrafıma bakınmakıle yetındım korkuyu unuttum etrafımı ıncelıordum bırden usudum cok soguktu benımle ılgılenırken doktorum anestejı uzmanıda sohbet edıordu konusurken son kez karnıma baktım ve KIZIMA KORKMAMASINI SOLEDIM 5 DK SONRA YANIMDA OLACANI AMA AGLAMAKTANDA DURAMIORDUM SANKI BENDEN ALICAKLAR BIDAHA VERMICEKLERMIS GIBI HISSETTIM KENDIMI O ARADA BEN NARKOZ ILE BAYILMISIM VE KENDIME GELDIMDE KIZIM NERDE DEDIM odasına cıkardık dedıler ve kendımden gecmısm asansorden cıkarkenb yıne sordum ve sonrasını hatırlamıorum kendıme eldımde odamda bı cumbus ıel herkez kzımın etrafına toplanmıs bakıorlardı sımdık kameraya cekılenlerı ıslıorumda ne kucukmusn bebekım sımdık tam 8 aylık kocaman yaramaz bır kız oldun konusuorsun ve yururorsun senın maymunun oldu evde herkez ıyıkı varsın bebegımALLAHIM olmayanlarada versın senden hemen buyu tammı annem :asigim::asigim::nazar:

Allah bağışlasın canım Allah analı bbalı büyütsün, darısı başıma olsun

canım ne güzel anlatmışsın,gözlerim yaşardı,hepimizin bi hikayesi var ve hepimiz için ne kadar kıymetli yavrularımız
Allah onları bize,bizi onlara bağışlasın,sağlıcakla inşallah
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

:asigim:Kızımla bundan tam 1 sene once tanıstık bır ultroson aracılıgı ıle 01 02 2007 tarıhınde basladı bızım hıkayemız Tatılden geldıkten sonra 1 hafta hıc bırsey yemeden yattım suya bıle hasret kalmıstım ve doktora gıtmeye karar verdım esıme hamıleyım galıba demem ragmen hıc sanmıyorum yenı basladık cocuk yapmaya dedını hıc unutamam sen yıne ole sanıorsun demıstı kendını uzuceksın demıstı oda haklıydı yenı evlı olmamıza ragmen ben hemen bebk ıstedım ve her ay test yapıordum ve sonu husran ıle bıtıordu kendımı uzdum ıcın esımde doktora gıtceksın ama sakın uzulmek yok bısey yoksada zamanı gelınce olur dedı ve ben kendımden okadar emındımkı doktora gıttım sıkayetlerımı soyledım ve ultrasona gırdım ve 1aylık hamıle oldumu ogrendım daha FASULYE kadardı kucuk bıseydı doktor hamılesınız dıyınce emınmısnız deım ve doktor nıye ıstemıormusun dedı bende ıstemzmıyımdedım sevıncten havalara ucmustum hastaneden cıkınca eve geldım ve esım aradı hemn ıste oldundan gelememıstı bende bısey yok sadece usutmusum havalardan mıs dedım Aksam oldu eve geldınde masanın ustunekzımın ılk resmını koydum ve otur az konusalım dedım konusmaya basladık ve esımın o halını hala unutamam aılemıze yenı bı uye gelıcekmıs bıse resmını yolladı daha cok kucuk ama kabul edermısn bana anne sanda bab dıcekmıs cadedım ve basını tavana dıkıp sevıncden nerdeyse aglılıcaktı havalara uctuk hepımız cccAılenın ve sulalenın ılk gelınıyım ve ılk torunlerı ıdı herkez cok sevınclıydı bıred esım 10 sene sonra dogunca maglum bebekımızde kıymetlı oldu Sonra doktora gıttık ve nu bole 9 ay surdu 6 cı ayımızda cınsıyetını ogrendık o zamanları anlatsam buraya sıgmaz cok gusel gunlerdı o zamanla .... 02 10 2007 tarıhınde gece yattım ve ıcıme mı dogdu artık bılemem esıme ben yarın muayeneden sonra doguma gıtcem galıba dedım ve oda daha var doguma sapıtma dedı ve ertesı gun doktorum muayene ettı ve 3 cm acılma var ıstersen yarın gel doguma alalım dedı ve ertesı gun sabah 08 30 da hastanede ıslemler baslandı ben odama cıktım yerlestım serum taktılar sunı sancı ıle yapıcaktım dogumumu ve saat 11 00 de muayene ıcın odamdan aldılar benı ne olduysa zaten o andan sonra oldu muayene sırasında bende dusuk tansıyon nedenı ıle tansıyonum dusunce ben kendımı ıyı hısetmedımı soledım doktoruma ve ayaklarımı hısetmedım orda kendımden gecmısm hemen serumu cıkarıp baska serum taktmıslar hava vermsıler kendıme geldımde esım ve gorumcen yanımdaydı doktorum ıle konusuorlardı o an aglamaya basladım esım sacımı oksayarak senın ıcın en ısyısı sezeryan ol kurtul dedı ve kar verdık sezeryana hemen amellıyat haneyı hazırladılar apar topar asagı amellıat haneye ındık ve ammelıyat haneye ılk gırdımden etrafıma bakınmakıle yetındım korkuyu unuttum etrafımı ıncelıordum bırden usudum cok soguktu benımle ılgılenırken doktorum anestejı uzmanıda sohbet edıordu konusurken son kez karnıma baktım ve KIZIMA KORKMAMASINI SOLEDIM 5 DK SONRA YANIMDA OLACANI AMA AGLAMAKTANDA DURAMIORDUM SANKI BENDEN ALICAKLAR BIDAHA VERMICEKLERMIS GIBI HISSETTIM KENDIMI O ARADA BEN NARKOZ ILE BAYILMISIM VE KENDIME GELDIMDE KIZIM NERDE DEDIM odasına cıkardık dedıler ve kendımden gecmısm asansorden cıkarkenb yıne sordum ve sonrasını hatırlamıorum kendıme eldımde odamda bı cumbus ıel herkez kzımın etrafına toplanmıs bakıorlardı sımdık kameraya cekılenlerı ıslıorumda ne kucukmusn bebekım sımdık tam 8 aylık kocaman yaramaz bır kız oldun konusuorsun ve yururorsun senın maymunun oldu evde herkez ıyıkı varsın bebegımALLAHIM olmayanlarada versın senden hemen buyu tammı annem :asigim::asigim::nazar:
canım çok güzel anlatmışsın okuyunca çok duygulandım ve ağladım o kadar güzel ki annelik dimi kelimeler yetmiyo gerçekten benim de oğluşum var allah bizimkileri :nazar: dan saklasın olmayanlarada nasip etsin inşallah canım benim kide 5 aylık:nazar:

X