• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim prensesimin altın yastığı

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
6
316
41
Denizli
merhaba kızlar malzemesini alıp kendim yaptım çarşıda hazırlarının fiyatını sordum 20-25 lira dediler malzemesini kendim alınca 7 liraya maloldu bu krizde altın beklemesekte özenip yaptım nasıl olmuş sizce?

img0185av.jpg

Son düzenleme:
.........................................................

Son düzenleme:
:) ben de ılk kes buralara gırdım... resim yok ama guzeldir bır dahakı sefere görürüz.
şimdiden tebrik ederimmmmmmmm a.s. prensesii dogunca hepimizin yerine öp.....

kocaman maşallah

olmuyo oooooooooooo nasıl foto yüklenir kısmınıda okudum ama yapamadım sinir ooldummmbenneyaptımki

yastığının hazırlardan hiç bir farkı yok canım eline sağlık çok güzel olmus

Ellerine sağlık vallaa.. bundan ıyısı şamda kayısı.. ıstersen şu tek satılan bebek fıgurlerı var ya.. ortasına da onlardan yapıstır bı tane.. daha da şık dursun derim.. ama olmasa da olur..boyle de cok guzel.

Ellerine sağlık vallaa.. bundan ıyısı şamda kayısı.. ıstersen şu tek satılan bebek fıgurlerı var ya.. ortasına da onlardan yapıstır bı tane.. daha da şık dursun derim.. ama olmasa da olur..boyle de cok guzel.

aslında o biblo bebeklerden almıştım şerbet takımımı süslemek için ama yapıştırmayı beceremediğim için yastıkta kullanmadım canım ondan beğendiğinize sevindimm:1rolleyes:

cici birşey olmuş altınla dolsun inşallahkaydirigubbakcemile3
miniğine allah uzun ömürler versin.....

teşekkür ederim arkadaşlar saolun eşimde görünce çok beğendi çarşıdan satın aldığımı zannetti:)))altın beklediğimden filan değilde özenti işte bebeğim sağlıklı doğsunda gerisi boş...

Çok güzel olmuş.. Üç ay önce aklıma gelse bende yapardım... Aslında çok geçte sayılmaz.. Daha kızımızı babannesi, iki dedesi, halaları ve teyzeleri görmedi... Yaz tatilini bekliyoruz kızımla...

ben de bayıldım vallahi çok güzel hazırlarda hiç farkı benim elimden hiç gelmez böle şeyler nasıl yaptın canım sakıncası yoksa biraz bahsedersen sevinirim

Back