Kızlar o kadar özene özene yaptık ama bakıyorum istediğim gibi döşeyemedim. Sürekli yanlış seçimler. Özellike şu salonuma büyük parçalı yanlış seçimler yaptıkki ne yapsam olmuyor. Yemek masam 12 kişilik, kalabalık misafirlere çok iyi oluyor ancak konsol bir o kadar büyük, tv ünitesi devase, vitrin desen ona kezaaa. Koltukalrım dörtlü, üçlü ve iki tekli :)
Yatak odası takımım cappucino olacaktı dolap gövdesi takıldı biz kapakları beklerken tüm fabrika yandı, aynı kapaklardan bulamadık. Sonunda gidip ceviz rengi seçtik.
salona mobilya bakarken evliliklerine çok kısa bir süre kala ayrılık kararı alan bir ailenin mobilyalarını aldık. çeyiz döşenip evde kurulum yapıldıktan sonra ayrılık olunca satın aldıklari firmaya rica etmişler depoda kalmış ikinci yılda tesadüfen karılaştık ve talip olduk. Aynısı teşhirde vardı ve yüksek fiyatlıydı firma da aracı oldu, satış fiyatının üçte birine aldık. Parayı ödedik ancak baktıkki üzerinde çizik ve yarıklar var. Firma depoda iyi muhafaza etmemiş. Poşetlere kapalı kalınca cilası solmuş. Konsol sürgülü kapak bozulmuş. neye uğradığımızı şaşırdık ancak firma bir ay sonra kapattı gitti, ailede ilgilenmedi elimizde kalakaldık. üstelik salona da bir türlü sığmadı. Cilanın düzelmesi için üç dört bin TL masraf gerekiyor o zaman renk de değişecek. Normalde takımın vitrini yokken aile vitrin yaptırmış.
Sadece vestiyer kahve tonlarında olacakken tüm ev kahve oldu. salona sığışamıyorum.
Bu yıl perdelerimi yeniledim tek tesellim artık içime sinen perdemin oluşu.
Dün gece vitrini ve Tv ünitesini sahibinden. comda satılığa çıkardım. Daha öncede denemiştim alan satan yoktu. Bakalım. Ev resimlerini yükledim herkes baktı baktı geçti. Sorularıma da cevap alamadım. Sonuç olarak evimden bir kes daha soğudum