• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda benim Klasik oturma odam

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Aslında istediğim renk pembeydi ama ya pembe olanların modelini begenmedım yada begendıgım modelin pembesi nasıl olucaktı emin olamadım cesaret edemedim o yüzden. Kırmızı tercih ettik şuanki hali böyle diğer taraf karanlık çıkmış güneşten dolayı zaten o kısmı kullanmıyoruz :52: Teklilerde takılıyoruz kocim ve ben genelde:16: Umarım begenirsiniz herşeyi kendim begenip seçtim koltuk modeli seçimi eşime ait birtek o kadarına izin verdim :37: Bana biraz göz yorucu gelmiyor değil açıkcası abartıyı seven biriyim ama ahım şahım abartılı değil şuanki hali.

$IMG_5138.webp$IMG_5140.webp$IMG_5142.webp

Aslında istediğim renk pembeydi ama ya pembe olanların modelini begenmedım yada begendıgım modelin pembesi nasıl olucaktı emin olamadım cesaret edemedim o yüzden. Kırmızı tercih ettik şuanki hali böyle diğer taraf karanlık çıkmış güneşten dolayı zaten o kısmı kullanmıyoruz :52: Teklilerde takılıyoruz kocim ve ben genelde:16: Umarım begenirsiniz herşeyi kendim begenip seçtim koltuk modeli seçimi eşime ait birtek o kadarına izin verdim :37: Bana biraz göz yorucu gelmiyor değil açıkcası abartıyı seven biriyim ama ahım şahım abartılı değil şuanki hali.

Eki Görüntüle 1117826 Eki Görüntüle 1117827 Eki Görüntüle 1117828

Güzelmiş cnm beğendim bnm grubumda kırmızı renkte güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim :)

Back
X