• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğim :):):)

tuhce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
40
0
46
Antalya
Merhaba arkadaşlar..
Ben uzun süredir buralardayım ama sadece takip ediyordum..3 Eylül'de düğünüm oldu bende resim paylaşmak istedim..Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.

İlk resimler dış çekimden düğünden önceki haftaiçi çekindik..Orda saçımı ve makyajımı kendim yapmıştım..(Kuaföre gittim ama beceremedi)
$Resim 014.jpg
$Resim 003.jpg

Bunlar da düğün günü (buarada düğünde mecbur askılıydı gelinliğim çünkü son 3günde 4kilo verdim :( )
$DSC03325.JPG
$Resim 009.jpg
$DSC03338.JPG

güzelmiş canım ALLAH mesut etsin yüzünüz her daim gülsün

vallahi gelinlikte güzel ama içindeki daha bi güzel sankimm

yüksek müsadenizlee taşşşş taşşşş :51::51:

Merhaba arkadaşlar..
Ben uzun süredir buralardayım ama sadece takip ediyordum..3 Eylül'de düğünüm oldu bende resim paylaşmak istedim..Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.

İlk resimler dış çekimden düğünden önceki haftaiçi çekindik..Orda saçımı ve makyajımı kendim yapmıştım..(Kuaföre gittim ama beceremedi)
Eki Görüntüle 313522
Eki Görüntüle 313523

Bunlar da düğün günü (buarada düğünde mecbur askılıydı gelinliğim çünkü son 3günde 4kilo verdim :( )
Eki Görüntüle 313521
Eki Görüntüle 313526
Eki Görüntüle 313527

:nazar: :nazar:

aslında daha taşlı bir gelinlik istiyordum..bu gelinlik denediğim 2. gelinlikti eşim direk tamam bu dedi ve benimde içime sindi ondan böyle oldu :D ama pişman değilim :D:D

İnsanın kendisi güzel olunca ne giyse yakışıyor zaten. Bu tarz gelinlik sevmezdim aslında ama sende çok güzel olmuş. :nazar::31:

Ben de çok begendim Allah mutlu etsin:46:
Yanlız kusura bakmazsan bi sorum olcak fotoğraflarını neden düğün günü değilde öncesinde çektirdin.??:26:

çünkü dış çekim oldu ve düğün günü yetişemeyiz diye düğünden önce yaptık..gün boyu rahat rahat zamanı düşünmeden çekindik resimleri :D

Maşallah :nazar: çok güzel gelin olmuşsun, Allah mesut etsin inşallah.
Gelinliğin çok hoş ve sadeymiş, çok yakışmış ;)

kessinlikle çok ama çok beğendim gelinliğini, ben de aynı böyle sade sevenlerdenim :1:

çok zarif göstermiş seni...

Back