Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sade ve zarif canım ben beğendim
umarım istediğin gibi olur hersey
mutluluklarr![]()
inşallah bozulmaz yaka kısmı ama keşke açık bir gelinliği kapattırmak yerine direk kapalı modellere baksaydın ama tercih senin zarif bir model Allah bu gelinliği en mutlu gününde sevdiğin insan için giymeyi nasip etsin mutluluklar
Güzel bir model, inşallah istediğin gibi dikerler canım![]()
saolasın canım yaa:) ben çok bilinçsiz davrandım, bu olsun dedim bi astar kumaşına baktım o kadar, işlemenin nasıl olacağına bakmayı daki unutmuşumMerhaba. Maşallah çok iyi seçin. Ben çok benzer bir modelde gelinliği dikime verdim, yine tesettür gelinliği olarak. Yaklaşık 3 hafta oldu. Gelinlikçim sağolsun yönlendirmeme çok açık olduğu için ikimiz birlikte çalışarak ilerliyoruz. Ben de senin gibi gelinliğin Grace Kellyninkiyle aynı havada durması konusunda çok endişeliydim.
Bu konuda en ama en önemli mesele, üst kısımda kullanacağın astar. İnan bana aynı modeli yaptığını söyleyen, ya o gelinliği ya da fotoğrafını gösteren çok gelinlikçi gördüm. Ama içine, yani üst kısmına saten ya da taftadan ince astar dikmişlerdi ve inan o gelinliğin zerafeti tamamıyla yok olmuştu. Çok farklı duruyordu.
ben de gelinlikçimle başka astarlar araştırdım ve likralı kumaş üzerinde karar kıldım. o da gelinlikçi kumaşçılarından bulmuş. hepsinde yokmuş, biraz araması lazım senin gelinlikçinin. böyle dökümlü, hafif parlak duran esnek bir kumaş. onun en kalın olanından aldık. sana da kesinlikle bu astarı öneririm. tok bir kumaştan astar seçersen aynı durmaz benden söylemesi.
yalnız, bu astarı dikerken potluk olmaması da çok önemli. o yüzden gelinlikçinle anlaş, üstünü çalışırken sık provaya git. üstünde hiç aceleye getirmeden yavaş çalışın. biraz zor bir iş.
ikincisi, kesinlikle öndeki düğmeleri süs yaptırman lazım, yani onlar gerçek düğme olmamalı, gelinlik önden açılmamalı. yoksa çok kaba duruyor. arkadan açılan bir gelinlik olmalı.
bir de, bütçende çıkabileceğin kadar çık ve alabileceğin en iyi danteli seç. bedende kullanacağın kumaş şifon veya organze, onların parlak olmadığı sürece sentetiği veya ipeği çok görüntü farkı oluşturmuyor. ama dantelini iyi seç.
benim dün astar provam vardı. sana yolluyorum fotolarımı.
![]()
![]()
cok begendim cok zevklisin ALLAH tamamina erdirsin mutluluklar dilerim
Eki Görüntüle 156733 Eki Görüntüle 156732
kızlar bu gelinliği dikime verdim. ama kapalı olarak.. umarım modeli bozulmazyaka kısmı grace kelly modeli kapatılacak..
Eki Görüntüle 156735 Eki Görüntüle 156734
kolları ve arka kısmıda böyle olacak.. bi de arkamda bel kısmına bi fiyonk olacak iki ucu aşağı doğru sarkacak
yorumlarınızı bekliyorum:)
nerde diktirdiğini öğrenebilirmiyim gerçekten çok beğendim bende aynısını istiyorum
merhabalar gelinlik seçiminiz çok güzel gerçekten, bu gelinliği nerede diktiriyorsunuz acaba? bir de asıl önemli olan nekadara diktiriyorsunuz, eğer özel olmayacaksa. bende böyle bir gelinlik düşünüyorum da o yüzden merak ettim.