Buda benim gelinliğim kızlarr bakmadan evlenmeyin:)

waowwwwwwwwwww fevkeladenin fevkinde süper bir gelinlik canım çok değişik bir model ve sanada çok yakışmış barbie bebek gibi olmuşsun canım...bende hep tüylü bir gelinlik yada nişanlık düşünmüşümdür çok beğendim canım...rabbim mutluluğunu daim etsin....

Ararken tam istedigim gibi bi gelin ve saç modeli görüyorumm
Çok beğendim ya bayıldım herşeyine, özelliklede saçlarına, bende açık ve dalgalı yaptırmak istiyordum yaa tam istedigim gibi, saçların postij değil mi? Saçlarımı bi yandan uzatıyorum, bi yandan da postijler aldım, saçlarımız aynı renk, benim istediğim saç modelini görmek ve bu kadar yakıştığını görmek beni çok mutlu ettiii..

inan çok guzel bayıldım, benimde az kaldı düğünüme, ama saçlarımı kesinlikle seninki gibi yaptıracağım,topuz dan çok sıkıldım herkes topuz yaptırıyor, ya da düz fön azıcık dalgalı yapıyor, ama bu şekilde dalga dalgaa ve tacınında mükemmel eşliği inanılmaz güzellik vermiş iyice.. çok daha masum kibar ve zarif olmuş bence.

Hayırlı olsun, darısı benimde başıma inşallah.

Birde canım saçını yaptırırken nasıl tarif ettin canım, su dalgası mı oluyor bu saç modeli bana yardımcı olabilir misin saçınla ilgili.
Çok memnun olurum gerçekten yardımcı olursan.

Birde canım saçını yaptırırken nasıl tarif ettin canım, su dalgası mı oluyor bu saç modeli bana yardımcı olabilir misin saçınla ilgili.
Çok memnun olurum gerçekten yardımcı olursan.
canım ben maşa yaptırdım yani o dalgayı maşayla verdiler çıt çıt saçlarım kendi saç rengimlede buşunca hemen aldım çok saol bu arada sölediklerin için darısı senin başına cnm çok güzel bi duygu inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…