Buda benim gelinliğim kızlarr bakmadan evlenmeyin:)

walla bende kabarık sevmiyorum ama sana çok yakışmış bence kendine yakışana giymek ve yakıştırmak önemli saçınla makyajınla takılarınla süper olmuşsun....

saol cnm benm evet tabiki insan kendine yakışanı yapmalı saçı olsun makyajı olsun ama emin ol bence kabarık değilse pek gelinlğe benzemio daha çok elbise gibi duruo

duygucumm bütün resimlerine bakmıştım bide burada bakiiim dedim yine söylüyorum çok güzel bi gelin olmuşsun tatlışım

Kaz tüyü denilince aklıma ilk yorgan gelirdi :) gelinlikte bunu hayal bile edemezdim sırnaşık şey gelinliğin çok güzel tabi sanada çok yakışmış Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah.yerimseniben

bu gelınlığı istiyoruuummmm a.s

cok guzelmiş ya,ve sana gercekten cok yakışmış,allah mutlu etsın.kıralık mıydı gelıngın yoksa satın mı aldın? bilgi verırmısin? istanbuldaysan ona ulaşmam zor olmaz sanırım :icecream:

amin cnm kimseninkini bozmasın inşallahhh

Valla kıskanıyoruz duygu,şu geınlık sırlarını açıkla artık.hazırandada benım düğünüm olucak ınsallah,böyle bi gelınlık gıymeyı cok ısterım.dıktırdın mı? kıralık mı? nasıl ulaşabılırız?gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…