• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinligim (hint gelinligi) :)

sugarfree

1,2,3 TIP Fakültesi ;)
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
94
0
86
Almanya
Öncelikle sunu belirtmek isterim,"Ask Acisi Cekenler" bölümünde yasadigim bir talihsiz beraberlik icin diger üyelerden yardim istemistim.Fakat bazi arkdaslar hakkimda yalnis yorum yapmis,demislerki daha iki gün önce seviyorum dedin simdide baskasiyla evleniyorsun demisler.Söyle bir gercek var son beraber oldugum insan ile sadece bir kere görüsebildim,1 sene birlikteydik bir kere görüstük,3 saatlik yol farkina ragmen beni görmeye gelmiyordu.Simdi ben bunun arkasindan neden daha fazla yipranayim.Rabbim bi kismet vermis,hayirliki serrin arkasindan gelmis.Son beraberligim mantik ilskisiydi,evliligimde mantik ile olacak.Lütfen hakkimi yemeyin,birakinda mutlu olma cabalarim bosa cikmasin.
Son yasadigim beraberligi unutup,aylardir bana evlenme teklifi eden cocukluk askimin teklifini kabul ettim ve hemen dügünü yapmak isitiyoruz.Benim gelinligim su, yani sunu begendim,diktirmeye basladik,bugün ilk provam vardi,nakis kisimlari turkuaz mavisi olacak,resim'dekinden dahada güzel :)
Degisik bisey olsun istedim...öyle klasik bir gelinlik olsun istemedim :)
Internet'te arastirirsaniz göreceksiniz,hint gelinlikleri böyle oluyor.Yani etek kismi kabarik olmuyor,onlarin gelinlikleri hep renklidir.
Ben Almanya'da yasiyorum,bizim burda bi aralar hint modasi vardi.Herkes burda bi aralar bu tarz gelinlikler giyiyordu.Benim icimde kaldi.

Alt'ta da takacagim taki seti var, bu seti siparis ettirene kadar canim cikti :) Az biraz pahali'da,kaynana burun kivirdi biraz :lepi:

936d65d1c4.jpg

1116_picture.jpg

Son düzenleme:
delikafadulden
birazdan bebişim diye resim ekleyeceksin gibi bir his doğuyor içime bu ne hız :nazar:

hahaha vallah haklisin 2 güne kalmaz benim ufakligin resminide koyarim.Kiz ne yapayim o aptali unutmak lazim,meger beni seven gözümün önündeymis farketmemisim, o aptala inanmisim.

suan resim göremiyorum.. beki is yerinde oldugum icindir eve gidince tekrar bakarim canim. Sana ömür boyu mutluluklar diliyorum umarim hersey gönlünce olur

bence kina gecesi icin daha uygun... gelinlik safligi temizligi simgeler beyaz olmali

bence kina gecesi icin daha uygun... gelinlik safligi temizligi simgeler beyaz olmali

arkadaşın fikrine katılmakla beraber elbiseye bayıldım :1closedeyes:

düğününde istiyorsan düğününde kınanda istiyorsan kınanda giy ama kim ne der diye düşünme herşey gönlünce olsun inşallah

öncelikle mutluluklar canim...
bende arkadasa katiliyorum acikcasi..
böyle bisey yaptiracaksanda kabarik olmasi daha hos olurdu bence..
daha cok gece kiyafeti yada kinalik gibi havasi var ama zevkler tartisilmaz:))
nacizane fikrimdi yerimseniben

bana bindallı havası var gibi eldii.ben olsam kına gecesinde bindallı yerine giyerdim..mutluluklar cnm..

güzel ve farklı ama biraz değiştirilip daha bi gelinlik havası katılırsa daha güzel olur.
mutluluklar diliyorum bu arada.

tekrar baktim.. bunun gelinlikle hic bir alakasi yok resimdeki bayanin basinda bir duvak var okadar...

bu iki pardan olusan etek takimi gibi. Kadin ayakta olsaydi sende görecektin ki bu etek vücudu sariyor... gelinlik giymek hergün nasip olmuyor insana fotogdaki kiyafeti bi arakadasin dügününde de giyersin

canım sonra içinde kalmasın kabarık bembeyaz gelinlikler ? ne bilim fikir tabiiki bu sadece.. ama gelinlik gibi durmuyor en azından türkiyede ... sen blirsin ama içinde kalmasın iyice araştır canım