Öncelikle sunu belirtmek isterim,"Ask Acisi Cekenler" bölümünde yasadigim bir talihsiz beraberlik icin diger üyelerden yardim istemistim.Fakat bazi arkdaslar hakkimda yalnis yorum yapmis,demislerki daha iki gün önce seviyorum dedin simdide baskasiyla evleniyorsun demisler.Söyle bir gercek var son beraber oldugum insan ile sadece bir kere görüsebildim,1 sene birlikteydik bir kere görüstük,3 saatlik yol farkina ragmen beni görmeye gelmiyordu.Simdi ben bunun arkasindan neden daha fazla yipranayim.Rabbim bi kismet vermis,hayirliki serrin arkasindan gelmis.Son beraberligim mantik ilskisiydi,evliligimde mantik ile olacak.Lütfen hakkimi yemeyin,birakinda mutlu olma cabalarim bosa cikmasin.
Son yasadigim beraberligi unutup,aylardir bana evlenme teklifi eden cocukluk askimin teklifini kabul ettim ve hemen dügünü yapmak isitiyoruz.Benim gelinligim su, yani sunu begendim,diktirmeye basladik,bugün ilk provam vardi,nakis kisimlari turkuaz mavisi olacak,resim'dekinden dahada güzel :)
Degisik bisey olsun istedim...öyle klasik bir gelinlik olsun istemedim :)
Internet'te arastirirsaniz göreceksiniz,hint gelinlikleri böyle oluyor.Yani etek kismi kabarik olmuyor,onlarin gelinlikleri hep renklidir.
Ben Almanya'da yasiyorum,bizim burda bi aralar hint modasi vardi.Herkes burda bi aralar bu tarz gelinlikler giyiyordu.Benim icimde kaldi.
Alt'ta da takacagim taki seti var, bu seti siparis ettirene kadar canim cikti :) Az biraz pahali'da,kaynana burun kivirdi biraz :lepi:
Son yasadigim beraberligi unutup,aylardir bana evlenme teklifi eden cocukluk askimin teklifini kabul ettim ve hemen dügünü yapmak isitiyoruz.Benim gelinligim su, yani sunu begendim,diktirmeye basladik,bugün ilk provam vardi,nakis kisimlari turkuaz mavisi olacak,resim'dekinden dahada güzel :)
Degisik bisey olsun istedim...öyle klasik bir gelinlik olsun istemedim :)
Internet'te arastirirsaniz göreceksiniz,hint gelinlikleri böyle oluyor.Yani etek kismi kabarik olmuyor,onlarin gelinlikleri hep renklidir.
Ben Almanya'da yasiyorum,bizim burda bi aralar hint modasi vardi.Herkes burda bi aralar bu tarz gelinlikler giyiyordu.Benim icimde kaldi.
Alt'ta da takacagim taki seti var, bu seti siparis ettirene kadar canim cikti :) Az biraz pahali'da,kaynana burun kivirdi biraz :lepi:
Son düzenleme: