- 27 Mart 2008
- 602
- 2
- Konu Sahibi zafergamze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel eviniz..sağlıkla huzurla oturun..ben de evinizin geniş olduğunu düşündüm..kaç metre kare diye ben de sorayım..mutfağınıza ayrıca bayıldımayy ne kadar geniş ve ferah bi ev bayıldım.sağlıkla ve huzurla oturun.kaç m2 bu arada sormadan geçemicem.sadece salonda 2 yerine 1 halı olursa sanki daha iyi olur gibi geldi.bir de yatak odasının perdesini çok sevmedim.bunun dışında mutfağına ve eşya seçimine bayıldım.kızınız da çok şekermiş.Allah bağışlasın.
ayy ne kadar geniş ve ferah bi ev bayıldım.sağlıkla ve huzurla oturun.kaç m2 bu arada sormadan geçemicem.sadece salonda 2 yerine 1 halı olursa sanki daha iyi olur gibi geldi.bir de yatak odasının perdesini çok sevmedim.bunun dışında mutfağına ve eşya seçimine bayıldım.kızınız da çok şekermiş.Allah bağışlasın.
Maşallah güle güle oturun. Nazar
Ev çok büyük ve ferah.
Ama biraz daha canlı renklerle daha güzel olur bence, mesela mutfağa kırmızı baharat takımı, kırmızı renkli runnerlar vs. daha çarpıcı olur.
canım mutfak dolapları mürdüm gece cektıgım için öle karanlık cıkdı
Hııımm anladım, ben onları siyah gördüm de ondan dedim, mürdümse güzel o zaman
tşklr kızlar yorumlarınız için :)) evim 180 metre kare
ççook büyük..dubleks mi peki.
Evin çok genişmiş maşallah :) Ya ben senin yerinde olsam yatak odasının perdelerindeki farbelaları kullanmam, fonlar durur sadece :)
Bide salonun şeklini beğenmedim eşyaların hoş, yerlerini değiştirsen daha şık gözükecektir. Mesela konsolu ordan alsan çünkü televizyonla konsolu karşı karşıya koymuşsun koltuklar yanlarda pasif kalmış. konsol şuan yemek masasının olduğu yerde olsa , televizyonun yan tarafına gelecek şekilde.. sonra yemek masasınını da konsolun önüne uygun şekilde koyarsın, büyük koltukta televizyonun karşısına gelince daha hoş durur sanki:)
Mutfak masasına da o örtü değil de bi runner tercih ederim çok kapatmış üstünü masanın
Evin çok genişmiş maşallah :) Ya ben senin yerinde olsam yatak odasının perdelerindeki farbelaları kullanmam, fonlar durur sadece :)
Bide salonun şeklini beğenmedim eşyaların hoş, yerlerini değiştirsen daha şık gözükecektir. Mesela konsolu ordan alsan çünkü televizyonla konsolu karşı karşıya koymuşsun koltuklar yanlarda pasif kalmış. konsol şuan yemek masasının olduğu yerde olsa , televizyonun yan tarafına gelecek şekilde.. sonra yemek masasınını da konsolun önüne uygun şekilde koyarsın, büyük koltukta televizyonun karşısına gelince daha hoş durur sanki:)
Mutfak masasına da o örtü değil de bi runner tercih ederim çok kapatmış üstünü masanın