• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda Benim Dİktirdiğim Gelinlik........

GALYANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
317
1
96
39
Ankara
Evet arkadaşlar model aysira gelinliğin sadece ben alt kısmında bıraz degısıklık yaptırarak dıktırıyorum arkası tamamen saten olsun istiyorum umarım sizde beğenirsiniz. Dikilmiş halinide sizinle paylaşıcam inşallah yavas yavas halloldukça

48.jpg

63.jpg

Bence çok güzel, genelde aysiranın modellerini beğeniyorum ben.
Ne çok sade, ne çok şatafatlı tam kararında
güle güle giy canım opuyorumnanaktan

ne kdara diktiriyorsun canım..cok hoşmuş gecekten..güle güle giy

senağlamaCanım resim yok ben göremedim gelinlini rica etsem tekrar koyarmısın resmini?senağlama

Gelinliği ankara and çarsısında akay moda evine 1.350 ye dıktırıyorum tanıdık kendısı gelınlıgın kendı fıyatıda 1500 1600 cıvarında ınternet fıyatı

gelınlığin dikimi orjinalıne benziyor mu?
yoksa çok farklı birşey mi çıkıyor ortaya bunu merak ediyorum.
bazı gelinlikler resimlerdeki kadar güzel olmuyor modeli göstermiyor

gelınlığin dikimi orjinalıne benziyor mu?
yoksa çok farklı birşey mi çıkıyor ortaya bunu merak ediyorum.
bazı gelinlikler resimlerdeki kadar güzel olmuyor modeli göstermiyor

aslında ilk önce ben oraya başka gelınlıklere bakmak ıcın gıtmıstım fakat bu gelınlıgın aynısını baskasına dıktıklerını gorunce atladım ne kadar ıyı yaptıgımı bılmiyorum sonucu gorecegız bakalım

bu model çok sade modele göre fiyat pahalı değilmi CADIARZUbana pahalı gibi geldi.bi taşı,süsü,çiçeği yok yani bence pahalı ayrıca çok sade buldum eteğini bence sadece saten yapma :tomato:

Güzel bir gelinlik güle güle giyin. Fakat naçizane fikrim sadece inciden oluşan kısım farklı boyutlarda swarovki cristal ve inci karşık olursa daha hoş durur

Arkadaşlar burdada bır arkadas kendısı gelınlıgın saten yerlerını tul ıle dıktırmıs gercı buda fena olmamıs

1468.jpg

Back