Buda benim ameliyat günlüğüm...

masal_tali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
305
198
39
Evet sonunda oluyorum yarın sabah tahlillerim yapılacak ve Çarşamba günü 11 de yatış 1 de ameliyatım var. 400 cc yuvarlak mentör marka konulacak ben 425 istiyorum ama onu birkere daha konuşucam burda 350 yaptırıp küçük bulanları okudum tereddüt ettim açıkcası ve neler yaşayacağımı az çok okuduğum kadarıyla tahmin edebiliyorum...
Okadar büyük bir eksiklikti ki benim adıma Oyüzden kötü taraflarını düşünmek bile istemiyorum tek bir şanssızlığım var nezle oldum inş ameliyatımı ertelemezler bu sebebten dolayı...
2 senedir araştırıyorum burdan da çok tecrübe edindim önceki hesabım mailimin iptali ile gitti tekrar giremediğim için yeni hesap açtım... önceden araştırmak için geliyordum buraya şimdi tecrübelerimi paylaşıp benden tecrübeli arkadaşlardan faydalanmak için geldim..
ama içim rahat Dr öyle tatlı bir insan ki bana o güveni verdi inş beklediğimden güzel olur herşey :KK17:

İns en kolay şekilde atlatirsin cnm .bende olcam bnmki bir anda gelisti çok araştıramadm .ama ben korkuyorumda ya .)). Seni takipteyim herşeyi yaz iyi haberlerini bekliyoruz .

İns en kolay şekilde atlatirsin cnm .bende olcam bnmki bir anda gelisti çok araştıramadm .ama ben korkuyorumda ya .)). Seni takipteyim herşeyi yaz iyi haberlerini bekliyoruz .
Bütün detaylarıyla yazıcam heyecandan gebericem
Senin kaç cc takılacak belli mi

Bütün detaylarıyla yazıcam heyecandan gebericem
Senin kaç cc takılacak belli mi
Bende düşünüp duruyorum nasıl olcak diye.yok cnm bende carsamba günü kan fln vercem ozamn konuscaz. bn devlet hastanesinde yaptircam. izin konusu var bide benim ondan düşünüp duruyorum nolcak diye.

En az 350 isticem bende çokta büyük istemiyorum gerçi ama silikonlu goguste büyükte güzel oluo ama .))

Bugün tahlillerimi oldum anestezi onayını aldım ve yarın Saat 11’de yatışım 1 de ameliyatım var çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır umarım herşey yolunda gider lütfen dua edin.

Canimm g.olsun hadi bakalım çıkmışsındir ameliyattan ins güzel gecmistir.
Canım hala hastanedeyim 400 cc yuvarlak taktı doktorum. Ameliyattan çıkarken çok iyiydim şuan gece 4 hemşire tekrar serum ve ağrıkesici verdi doğrulamıyorum acayip bir ağrı yapıyor

Birde acayip ayrık duruyor. Şişi inince ceplere oturunca geçecek diyorlar ama bilemedim birde ağrı olayını da saymazsak süper iyi ki yaptırmışım 😍😍😍😍

bugün 2. Günüm taburcu olucam. Ağrım Yok diyemem var ama dayanılmayacak gibi değil
Şekilleri bi garip ortası fazla ayrık kapanacak şiş inince dedi. Ama acayip dolgun ve güzeller ki şimdi şiş düşünün İnanın 400 bile gözüme küçük geliyor şişler inince bakalım nasıl olacak.

Geçmiş olsun. Merak ediyorum ameliyattan sonra göğüslerinde her geçen gün şişkinlik oluyor mu? Yeni taburcu olacaksın henüz yaşamamış olabilirsin. Ben geçen hafta cuma ameliyat oldum bugün 6. Günüm ve her sabah uyandığımda göğüslerim biraz daha ödem toplamış oluyor. Nedense korkmaya başladım🙈

Şuan çok şişti bende bilmiyorum canım Ama direnlerden çok kan geliyor diye bugünde taburcu etmeyeceklermiş beni. Birde göğüs aram çok ayrık sıkı bir korse takacaklar onun içinde.

Geçmiş olsun. Merak ediyorum ameliyattan sonra göğüslerinde her geçen gün şişkinlik oluyor mu? Yeni taburcu olacaksın henüz yaşamamış olabilirsin. Ben geçen hafta cuma ameliyat oldum bugün 6. Günüm ve her sabah uyandığımda göğüslerim biraz daha ödem toplamış oluyor. Nedense korkmaya başladım🙈
Yinede bi Dr sor canım neden hergün şişiyor

X