• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim alyansım

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
biz modeli beğendik nişanlımın alyansını gümüş olarak yaptılar. hiç bir fark yok bence .. bakalım sizde beğenecek misiniz :17:

Eklentiler

• $250120121969-002.jpg
    $250120121969-002.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 343
Son düzenleme:
Görünüşte bir fark yok.Çokta güzel ayrıca.
Mutlu günlerde takın hep inşalalh :16:

Ben daha sade modelleri seviyorum ama gelininkinde ufak taş detayları çok hoş duruyor. Bir de alyansta ne kadar desen varsa kullanımı o kadar zor oluyo çünkü o çukurlara hep sabun artığı vs doluyor. Sade modeller sürekli kullanım açısından daha iyi. Siz beğendiyseniz, içinize sindiyse önemli olan o tabii, bir ömür boyu mutlulukla takın inşallah.

Ben daha sade modelleri seviyorum ama gelininkinde ufak taş detayları çok hoş duruyor. Bir de alyansta ne kadar desen varsa kullanımı o kadar zor oluyo çünkü o çukurlara hep sabun artığı vs doluyor. Sade modeller sürekli kullanım açısından daha iyi. Siz beğendiyseniz, içinize sindiyse önemli olan o tabii, bir ömür boyu mutlulukla takın inşallah.

evet çok beğenerek aldım zaten, teşekkürler ...

ama sürekli kullanmama rağmen araya öyle şeyler girme problemi yaşamadım hiç. elimi düzgün yıkayınca bişi kalmıyor :8:

evet çok beğenerek aldım zaten, teşekkürler ...

ama sürekli kullanmama rağmen araya öyle şeyler girme problemi yaşamadım hiç. elimi düzgün yıkayınca bişi kalmıyor :8:

Ya da ellerini yıkarken çıkartırsın ama dikkat et orda burda bırakma sonra ;)

güle güle iyi günlerde kullanırsınız inşallah..benim bu tarz bir modeldi ilk alyansım..bir süre sonra parmaklarımızı kesmeye başladı..sonra bulgari aldık..o da artık herkeste var ve çok ağır diye beğenmedik..en son şu klasik annelerimizin taktığı vardır ya , taşsız sade halka.ondan aldık..çok da memnunum..

güle güle iyi günlerde kullanırsınız inşallah..benim bu tarz bir modeldi ilk alyansım..bir süre sonra parmaklarımızı kesmeye başladı..sonra bulgari aldık..o da artık herkeste var ve çok ağır diye beğenmedik..en son şu klasik annelerimizin taktığı vardır ya , taşsız sade halka.ondan aldık..çok da memnunum..

ben şimdiye kadar bi sıkıntısını görmedim gayet rahat kullanıyorum bakalım :34:

Çok güzeller :16:

güzelms hep mutlulukla takın inşallah ama tek taşla takınca kalın yüzükler zor olmuyor mu?

Back