• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benım alyansım

kuzeyinkizi61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
95
0
36
Ankara
$401370_335242119830375_161017617252827_1166456_1884593579_n.jpg ılkkez bır konu acıyorum umarım resmı koyabılmısımdır :1: nasıl sızce kızlar gerçi çok severek takıyorum oda ayrı :)

şimdi zaten tum modeller bu tip yalnız ortası farklı oluyor benımkınınde alt ve ust kısmından sıra taslar gecıyor ortası degısık

cici, şirin, guzel ama taşlı olunca bıraz kalabalık gorunmuş seninki. erkek için olanı daha sade ve hoş bence.. (ben sadeliği severim ondan dedim yani:))

cici, şirin, guzel ama taşlı olunca bıraz kalabalık gorunmuş seninki. erkek için olanı daha sade ve hoş bence.. (ben sadeliği severim ondan dedim yani:))

aslında bende hep sadelıkten yana oldum ama nebıleyım bu farklı geldı bır coguna göre o yuzden bunu sectım ama tektaş kullanmadıgım ıcın elımde abartı durmadı tek basına kullanılınca guzel oldu yanı..evet erkek olanını daha cok begendım ama ıkısınıde aynı yaptırmak olmazdı diye düşündüm ondan yaptırmadım..yinede yorum için tşkler:)

gülşahcım yorum için tşkler..sende güzel günlerde kullan yüzüğü:)

Benim ilk begendigim modellerden biri buna benzeyen bir modeldi fakat parmaklarim kucuk oldugundan cok kaba durdu bende :( biraz daha incelerinden tercih etmek zorunda kaldim..

Benim ilk begendigim modellerden biri buna benzeyen bir modeldi fakat parmaklarim kucuk oldugundan cok kaba durdu bende :( biraz daha incelerinden tercih etmek zorunda kaldim..

canım benımde parmaklar zayıf hemde baya:) ama oldu be yakıstı vallahı cok severek takıyorum..ama tektaş kullanmadıgım ıcın şık duruyor..tektaş olunca aşırı abartı duruyor..öyle oluncada hoş olmuyor.varsa hevesın dene derım :)

Back