Yatak Odası Dekorasyonu Buda benim aldığım takım...

ya ya ya çok guzellerrr:))) Sakarya mobilya nerdeki öğrenebilir miyim cnm. 3 milyar diyosun fiyatı hımm beni aşıyor da biras o zaman. Sen mi aldın cnm yatak odasını??. Böyle bi durumda ben bi kısmını bi kısmını sefgilim katsa olur mu bilmiyorum ayıp mı olur... öğrenmek istedim sizler daha tecrubelisinizdir.. :sinifsinif:

adapazarı mobilyacılar çarşısında canım ben içine baza koydurdum bide döşeğini aldım öyle 3 milyar tuttu difanni mobilya diye arat google da kesin senin olduğun şehirdede vardır.

bi de beyond cnm ben bu yatak tarzlarına bayılıyorum çin model demişsin yaaa sakın uzulme yatak örtümü kullanamıyorum dieee .. yatak örtusu cok kullanılmıyormuş zaten..gule gule kullan dicektim bi de..opuyorumnanaktan

Güzel dileklerin için çook teşekkürler.

Canım herşey çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Açık rengin temizliği de kolay oluyor o açıdan avantajlısın yani. Ancak koltuk takımı açık renk olunca çabuk kirleniyor, gözün her an koltuklarda olacaktır (kendimden biliyorum:)). Güle güle kullan.

Canım herşey çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Açık rengin temizliği de kolay oluyor o açıdan avantajlısın yani. Ancak koltuk takımı açık renk olunca çabuk kirleniyor, gözün her an koltuklarda olacaktır (kendimden biliyorum:)). Güle güle kullan.

Sağol canım aynen öyle gözüm koltukta kalıcak ha battı ha batıcak diye laelaelaelaelae

canım hepside çok güzel,bahtınızda böyle aydınlık ve ferah olsun inşallah...geri kalanınıda yavaş yavaş alırsınız hepimiz öyle yaptık...

canım hepsi çok güzel...bende beyaz mobilya yı severim...güzel günlerde kullanın....

Çok Teşekkürler canım

canım hepside çok güzel,bahtınızda böyle aydınlık ve ferah olsun inşallah...geri kalanınıda yavaş yavaş alırsınız hepimiz öyle yaptık...

Amiiin... boçr ödemek zor ya gerçi borca girmeden mal sahibi olunmuyor ama daha fazlası yıpratıcı olur dedim zamanla yavaş yavaş doldururuz elbet.

cnm güle güle kullan
cok güzel secimler
benim mobilyalarima cok benziyo fakat senin beyaz olan kisimlar bende siyah camdan
güle güle kulln ben 2 bucuk senedr kullniyorum ve cok memnunumm

selam canım ..koltuklarını çok begendim belki renk beyaz olmayabilir ama nerden aldıgını ögrenebilirmiim bende aynı büyüklükte köşe almak istiyorum

canım bende aynı yatak odası ve şimdi aldığım arasında kararsız kalmıştım.. ama diğerini almıştım... çok güzel bir seçim yapmışsın.. evindeki bütün mobilyalar birbiriyle çok uyumlu olmuş..hayırlı olsun... güle güle kullan canım...

Son düzenleme:
harikaaaa hepsi çok güzel ve uyumlu bence halında öyle daha uyumlusunu düşünemiyorum güle güle oturun cnm Allah ağız tadıyla mutlu yaşamayı nasip etsin inş.
ferah ferah ooohhh ne güzel :)) zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hepsi birbirinden güzel allah mutluluğunu daim etsin ayrıca halınada bayıldım markası ve model nosunu verirsen sevinirim canım birde fiyatı nedir bende böyle bir halı istiyorum şimdiden tkş ederim canımopuyorumnanaktan

Back
X