Bucurlerim

Ben hamileyken hep hayal ederdim nasil olucaklar diye.Bir dogdular iki kucuk surat birde karalardi gittikce beyazladilar.senin pasalar da cok guzel olucaklardir emin ol

rüzgarımmm cnm maşallahhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhh benimkilerde kışaa bukaaaa olur yaaa

seninkiler kocaman olmuşşşşşşşşşş harikaa

şimdi aklıma ne geldi biliyormusun ilk tanıştığımız an heheee kader ortağı olduk bakkk

maşallah çok tatlılar o nasıl bakışlar öyle erkek erkekçbenimde iki oğlum olacak inş.seninkiler gibi birbirine benzemelerini çok istiyorum ama çift yumurta ikizleri benimkiler seninkiler tek yumurtamıydı canım.Rabbim hayırlı evlatlar etsin,hayırlı ömürler versin inş.

Allah'ım ne kadar tatlılar..Ne kadar güzeller..Annesi Allah nazarlardan korusun onları,onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın...Çok yakışıklı ama bunlar..İnş. benim oğluşumda böyle yakışıklı olur.O tv izlemelerine öldüm öldüm...Popolardan ısırabilir miyim?Allah'ım bizede yaşatsın inş..:nazar:

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlılarrr:nazar:

İnş. benim oğlumda böyle yakışıklı olur.Esmer yakışıklı bir babamız var.Bende bembeyaz bir kadınım.Umarım bu teni yakalarız.Oyyy bayıldım ya :nazar:Yemin ederim bakarken nazar duası okudum.Hepimiz iyi gözlerle bakıyoruz ama sende oku annesi....:nazar:

Allah'ım maşallah ne çirkin şeyler bunlar böyle..
Rabbim nazarlardan saklasın inşallah..
:nazar: :nazar:

maşallah canım allah analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin. ay tv izlerken ki hallerine bayıldım oyyşş yirim onları ben..opuyorumnanaktan

ay bunlar ne yakışıklıı ne sewimli şeyler yaaaaaa bayıldım bayıldımmmm süperlerrrrrr opuyorumnanaktan

rüzgarımmm cnm maşallahhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhh benimkilerde kışaa bukaaaa olur yaaa

seninkiler kocaman olmuşşşşşşşşşş harikaa

şimdi aklıma ne geldi biliyormusun ilk tanıştığımız an heheee kader ortağı olduk bakkk

Olurlar tabi bida bakmissin yasina gelmisler ben unuttum bebislik gunlerini.zaman cabuk geciyor.

masallah ya.. esim görse kesin diyecegi laf su " erkekkkk erkekkk " :roflol:

allah uzun ömürler versin her ikisine !!
hele sortunu yerim senin bennnnnnnnnnnnnn

X