Bucurlerim

maşallah ne kadar tatlılar böyle

ay bende özledim oğluşlarım sağlıkla gelriler inşallah..

canım benim kolaylamışsın Allah anzarlardan korusun prenslerini :nazar: sağlıkla büyüsünler inşallah :nazar:

Insallah canim sahlikla zamaninda gelirler insallah.
Biliyormusun burda gece 12.30 hala ayakta sipalar uyutamadim bir turlu pur dikkat cocuk programi seyrediyorlar yeni aldik bu dvdyi cok sevdiler hatta resim cektim ekliyimde hallerini gorun cok komik.

maşallah çok tatlılar rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Maaşallah subhanallah çok şekerler rabbim analı babalı büyütsün şansları bol olsun çok şanslısın inan....

maşşallah subhanallah bayıldım çok yakışıklılar he denizin o denizde mayalu haline bittim çok tatlı tam ısırımlık allh esirgesin

allah nazarlardan saklasınn çok tatlılarrrrr, isimleri ne annesii???

ayy ben bu yakışıklılara bayıldım acaba kızım mı bayıldı bilemiyorum ama biz daha fazla resim istiyoruzzzz

hay maşşallah yaaaa:nazar:,
bahtları da güzel olsun inşallah,
ne kadarlıklar şimdi tam anneleri?Adları ne?

Adlari Ethem digeri Deniz Ruzgar 14 ayligiz profilmde daha eski resimleri var bunlar yeni cekilenler.eskiden cok cekinirdik ama simdi ikisini ayni aynda bir yone zor yakaliyorum.

Adlari Ethem digeri Deniz Ruzgar 14 ayligiz profilmde daha eski resimleri var bunlar yeni cekilenler.eskiden cok cekinirdik ama simdi ikisini ayni aynda bir yone zor yakaliyorum.

kaydirigubbakcemile3 hay kuzular yaaa,bayıldımm,maşallahhh:nazar::nazar:

X