Hamur İşleri Bubble Waffle

serpil kuscu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
3
0
29
Arkadaşlar bubble waffle diye bir şey çıkarmışlar normal waffledan tek farkı yumurta şeklinde olması fakat bizim hoşumuza gitti tavasını aldık evde yaptık sizlerle de paylaşmak istedim.
bubble waffle hamuru tarifini buradan buldum. Bubble Waffle Hamuru Tarifi - ..
Sandviç pizza da yapılıyormuş yakında onu deneyeceğim :)
ubble Waffle Sandviç – Krep Tarifi (3 Adet İçin)
Sizlerle alışılagelmişin dışında bir krep tarifi paylaşmak istedik.Bahsedeceğimiz bubble sandviç tarifi son günlerde popülerliği giderek artan bubble waffle ‘ın tuzlu versiyonudur ve oldukça lezzetlidir.Lezzet konusunda bizden tam not olan tarif aynı zamanda görsel olarakda tam bir şölen yaşatmaktadır

• bubble_waffle_krep
Bubble Waffle – Krep Malzemeleri :
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağından biraz az un
  • 2 su bardağı süt (dilerseniz yarı yarıya süt ve su karışık kullanılabilir)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 250 gr sosis
Bubble Waffle – Krep Yapılışı :
  1. Hazırlamak için un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın.
  2. Yumurtaları ekleyin biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur edin.
  3. Sosisleri küp küp doğrayın.
  4. SMH Bubble waffle makinenizi 160 dereceye ayarlayın ve 160 dereceye gelince işleme başlayın.
  5. Doğradığınız sosisleri SMH Bubble waffle makinesi ‘nin yumurta şeklindeki boşluklarına tek tek döşeyin.
  6. Ardından Smh bubble waffle makinesi ‘nin içine hazırlamış olduğunuz hamuru bubble waffle tavası ‘nın diş boyu kadar dökün ve kapağını kapatıp tavayı ters çevirin. Tüm harcınız bitene kadar bu işleme devam edin.
  7. Yaklaşık 2.5 dk sonra hamurunuz hazır. Hamuru SMH bubble waffle makinesi ‘nden tahta bir aparat yardımıyla alın.
  8. Ardından hamurun içine dileğiniz aparatifleri koyabilirsiniz.Hayal gücüne göre binlerce çeşit sıcak veyahut soğuk bubble waffle sandviç yapılabilir. Bubble waffle hamuru – Krep tarifi ‘miz hazır, afiyet olsun:) Diğer tariflerimize kahvaltılık tariflerimize buradan bakabilir. Bütün tariflerimizi buradan inceleyebilirsiniz.
  • bubble_waffle_sandviç2
  • bubble waffle sandviç
Tarifi bu siteden buldum linki buraya bırakıyorum

diger-tarifler/krep-tarifi-bubble-waffle-sandvic-tarifi/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…