gecem felaketti cnmDünkü eğlencenin ardından uyanamadınız sanırım bubatemciler..:))))))))
canım ya benim kızımda bir ara öyleydi kendi dünyasında yasadıkları ic sıkıntıyı öyle gösteriyorlar o minik kalbindi neler gizli kimbilir
benim kızımda cok tartısmalı oldugumuz bir dönemde tırnak yemeye basladı ve tırnakları nerdeyse yarıya kadar indiriyordu acı oje bizde ise yaramadı renk renk oje aldım koyu renkler tırnagı göremeyince kesti yemeyi
onu oyalayacak bir seyler bul ve tırnagını yeme kelimesini pek kullanma inadına yapıyor annem benimle ilgileniyor diye ama böyle kücükken tırnagını yemeyene baslayan cocuk bırakıyor benimki bıraktı ama biraz zaman alıyor üstüne düsme ve normal davran baska bir sey ise yaramıyor
cnm.bnm.çok.teşekkürlerbirde öksrük krizine girdiginde ben vikis sürüyorum birde bir kaşık filan zeytin yagı tabi tedavi haricinde bunları yaptıgım zaman yarım saat icinde geciyor
bakmadım.cnmannesi aglaması normal sen o acı ojenin tadına baktınmı ben kendimde denemeden kızlarıma hic bir sey yapmam acayip acı bir tadı var ve o halde benim kızım tırnagını yedi okadar kötü hale gelmistiki tırnagın kenarındaki etleri yiyordu acı ojeyi duyunca benim kızım geldi aklıma hemen
senin kızın yenimi basladı yoksa bebekligindemi berimi emiyor parmagını
birde dikkat ediyorum senin kızında benim kızım gibi cok sık hasta oluyor bir hafta önce yüzündeki ve vücundunkaki puturcuklar yüzünden özel bir hastaneye götürdüm bir cok kan testi yapıldı ve bagısıklık sistemi cok zayıf cıktı herseyden hasta olur kızım benim sürekli antibiyotik kullanmaktan bıktım artık doktor bagısıklık sistemini güclendirecek bir hap vermis daha dogrusu ilac bile sayılmayan bagısıklık sistemini güclendirecek bir sey simdilik kulanıyoruz bence sende bu degerlere baktır ilac ismini doktora sormak amaclı istersen özel olarak yazabilirim
gecmis olsun canım
heyyy nerelerdesiniz bakımmmm:)
evet buldum burayıda:))silmedim daha nickii