Nişan Bubabura yardım zamanı. Fikir istiyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Konu sahibi ve tartismaya dahil olan arkadaslar,
Lütfen yorumlarinizi özenle secin, konuyu uzatmak yerine
kötü icerik butonundan sikayetinizi bildirin.. Ikili tartismalara girmeyin..
Iyi paylasimlar dilerim..

Arkadaşlar,

Sİte içinde tartışma yapmak yasak. Bu şekilde hala devam ederseniz ceza alacaksınız

teşekkürler hanımlar
umarım bidaha olmaz böyle tatsız şeyler
anladım canım verdim mail adresimi ordan ulaşabilirsin..
başka kıslarda fikir verebilirse çok sevinirim

dordürüz mü :) Merhaba, yargılamak istemem ama benim de yurtdışında yaşayan kuzenlerim var çok güzel konuşuyorlar fakat kimseye konuşma dersi vermiyorlar. Yazıları çok iyi değil ve bu konuda başk kimseyi eleştirmezler çok yapıcı yaklaşırlar. Bu topicteki konu çok farklı niye bu konuda konuşmuyoruz da gereksiz şeylere takıyoruz. Ben gayet iyi anladım bubabur un ne demek istediğini , sadece ilk yazısında kısaltmış biraz.
"doğru dürüst" kelimesini bilmeyen biri olarak ben olsam kimseye karışmazdım hem. İnsanın kendisinin ded örnek teşkil etmesi gerekir nokta.

hımm garip geldi de tartışmanın uzaması o yüzden yazdım, neyseki sonraki konuşmaları okudum kapanmış.

Bubabur canım bulabildin mi bir yer karar aşamasında mısın?

hımm garip geldi de tartışmanın uzaması o yüzden yazdım, neyseki sonraki konuşmaları okudum kapanmış.

Bubabur canım bulabildin mi bir yer karar aşamasında mısın?

canım benim sağol fikirlerin için arkadaş yanlış anlamış olsun önemli değil
bakınıyorum canım valla dernek lokal gibi biyer:44:

Benimde nişanım evde oldu ilk çok mutsuzdum evde olcak diye ama düşündüğümden güzel oldu 80 kişi falandık yinede sığdı herkes 2 tanede garson tuttuk yiyecek içecek onlar hallettiler

Benimde nişanım evde oldu ilk çok mutsuzdum evde olcak diye ama düşündüğümden güzel oldu 80 kişi falandık yinede sığdı herkes 2 tanede garson tuttuk yiyecek içecek onlar hallettiler
gerçekten ben evde olmasını çoook istiyorum ama imkanım yok çoook minik bi evimiz var
2 çekyat salonda o kadar düşünün yani:26:

Son düzenleme:
canımmm nişanda herkes gelemiyo öncelikle onu söylüyeyim,mutlaka gelicek dediğin kişiler bi aksilik olupta gelemiyo,evinizin yakınlarında yada evinizin yakınlarındaki bi merkezde hoş bi cafe tarzı biyer varsa orada yapabilirsin.200 tl gibi bi rakama tutulabiliyor öyle yerler.hem ev de pislenmez..o kadar insanla evde uğraşmak çok zor olur..istersen bi dolaşıp fiyat al.önemli olan iki müzik çalsın oynayacak alan olsun :)

bende öle bi yer arıyom zaten canım...geçen sordum 20 kişilik yer 250 milyon en asından tutmuşken birasdaha ferah olmalı
öğretmen evi kafe lokal işte bu konularda tavsiyelere ihtyacım var:26:

bende öle bi yer arıyom zaten canım...geçen sordum 20 kişilik yer 250 milyon en asından tutmuşken birasdaha ferah olmalı
öğretmen evi kafe lokal işte bu konularda tavsiyelere ihtyacım var:26:

anladım canım.inşallah bulursun uygun biyer.bu arada evde nete giremiyorum hafta sonu bazen bakabiliyorum.gülşen türkkanlı olarak ara istersen biri yaşlı çıkar diğeri de genç yaşlı olan babaannem (üvey babaannem daha doğrusu) :)

bence evde sade bir tören yapmak daha anlamlı. salonda nişan kına falan yapmak milleti eğlendirip oynatmaktan başka bi şey değilmiş gibi geliyor bana :26:
bizim büyük ihtimalle zaten iki düğünümüz olacağı için salonda nişan falan diye abartmak istemiyorum :s
böyle şeyler zamana da bağlı düğünle söz arasında çok zaman varsa ayrıca nişan yapılabilir ama yine de her şeyi önce kendin için yap

ben bide gerçekten nişana para çok saçılmasından hoşlanan biride değilim ama aileler kalabalık bizim ev küçük ve bütçe kısıtlı oluncaaa
salon olmıcak buna eminim çünkü 1500 salon kirası karşılayamayıs
lokal gibi öğretmen evi gibi yerlerden işte bakınıyos canım

bubabur cnm cım belki bilirsin öğretmen evinin 2 salonu vardı büyük salon 500 küçük ise 250 tl ye tuttuk 350 lirayada yemek işini halledicez kısmetse 100 liraya pasta 50 lira meyvesuyu tutsa iyi gibi işte fiyatlar uygun yani atlatsaydık bi hayırlısı ile inşallah gönlüne göre bulursun cnm

canım bende böle istiyorum zaten ama öğretmen evi hakkında nerde ne var nasıl bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum

Aynı sorun şuanda bendede var bende nişan söz bi aradamı yoksa nişanı ayrımı yapayım diyorum?
çok kararsızım hep birlikte bi çözüm bulsak iy olur

canım merhaba,baktığın yerler oldu mu? olduysa fikirlerini bizimle paylaşırsan belki biz de bazı yerleri eleriz ya da bize uygun gelen yerler olabilir içlerinde.bu arada biz evde nişan yapmıştık ama sanırım konu komşu herkesi çağırabileceğimiz bi nişan daha yapmamız gerekecek,bu sebeple ben de alternatif yerleri öğrenmek istiyorum

Bence kesinlikle ailelerinizle bir yerde yemeğe gidin yüzüğünüzü takın madem 3-4 sonra düğün olacak ne gerek var ayrıca masrafa ve dışarda bir yer tuttunmu salon falan bence aynı düğün gibi oluyor ve düğünün heceyanı anlamı azalıyor sevmiyorum ben nişan için böyle şatafatı gerçi benimki çok az kişi gelecek denilmişti ve 70 kişiydik :)

yok canım yaa nereye baksam inanılmaz küçük ve fiyat olarak kameraman felan tutunca aynı hesaba geliyo babamda salonda yapalım en azından stres bitsin artık dedi çok gerildik çünkü
bikaç yere baktım 3bin diyola nişana:18::18:
çeliktepede biyer buldum hatta 2yer teki 1500 teki 2000 istiyo hafta sonu bakmaya gidices saç araba süslemesi foto kamera hepsi onara ait:26:

evde yapma imkanım olsa bende evde yaparım ama bayramlarda bile halılardas oturuyos sözde nasıl ağarlıcas diye düşünüyorus şimdiden

kııızlaaaaaar mutlu haberlerle geldimmmmm
ailem ve tüm çevrem takılarla salonu kurtarırsın 1 kere oluyo sonuçta diye ikna ettiler beni ve çok güsel hayalimdeki gibi biyer buldum
7 nisan 212 nişanım var
8eylülde 2012 de de düğünüm ikisi için aynı yer
Eki Görüntüle 294281
burda mutluluğa evet dices

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…