- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
önceki yazılarımda 2+1 yazmamın sebebi bizde ekstra bi çatı arası var ondan dolayı ama nişan için oda olarak düşünülemes bile o yüsden 1+1 diyorum ki yanlış anlamayın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kır düğününden vazgeçilip salon konusunda karar kıldık...nişan için ikimizde şatafat istemiyorus evimiz 1+1 olduğu için mükün değil malesef
başka küçük biyerde eğlence yapılcak süsü püsü önemli olmayan yer arayışındayıs
cnm bunlar senın en guzel gunlerın ve herşeyin içine sinmesi çok guzel olur ..eğer kır dugunu çok ıstıorsan nişanı aıle arasında yapmanın hiç bi sakıncası yok bence ..aile buyuklerını çağırırsnz sadece çok kalabalık olmassınız olsanız bıle nolcak zaten 2 saate bıtıor..heryerı sandelye dızersınz olur bı şekılde bnce bu kadar kafana takma cnm..
evet canım saolsun onlarda benim ailemde kıs evi erkek evi demeden herşey ortaklaşa yapıyolar.
iki tarafında anne babası elinden geleni yaptılar mekanlar kıyafetler takılar kaldı bitek onuda biz üstlenmek istiyoruz canım
ev borcu felan olmıcak çok şükür...
benim evimde olsun çok isterdim ama 1+1 olunca
Diğer arkadaşların da dediği gibi dernek,lokal tarzı bir yer tutmanız en iyisi olacak sanırım.Benim bir arkadaşım spor kulübünün derneğinde yapmıştı nişanını.Süslemeleri falan kendileri hallettiler.İkramları da kendileri yaptılar.Sonuçta böyle şeyler için arkadaşlar,akrabalar,komşular ellerinden geldiğince yardım ederler.Alınacakların bir kısmını eminönünden alırsınız,süsler kağıt tabaklar,plastik bardaklar vs.Bir kısmını da marketten koliyle alırsınız içeçek vs. Bence bütçenizi çok da sarsmadan güzel bir nişan yapabilirsiniz.
Benim de nişanım evde oldu. 2+1, 90 metrekare eve 60 kişi sığdı. Konu komşu kapısını açıyor zaten.
Ama eve gerçekten sığılmaz diyorsan sana şu fikri vereyim. Evin yakınında böyle cafe gibi, pastane gib, kahve gibi bir yer varsa ikramları müziği filan sizden olmak üzere orayı bir geceliğine kiralayabilirsiniz. Benim kınamda öyle yaptık, üst sokakta bir kahve tarzı bir yer vardı. Adam orayı bize kiraladı. Biz kendi çerez, meyve suyu ikramımızı yaptık, kendimiz CD çalar götürdük. Çok da şahane oldu. Yani ev nişanı gibi düşün ama sadece yer darlığından mahalledeki dükkanlardan birinin mekanını kullandığınızı düşün. 2007'de 250 TL vermiştik adama.
Baban bir araştırsın mahallede.
ne güzel herşeyi birlikte yapacak olmanız
büyükler alt katta gençler üstte gibi bişey olmaz mı ya?
yani ev konusunda ben çok tecrübeliyim de, kuzenlerimin nişanlarından dolayı
evde olunca nasılsa oluyor, teyzeler yengeler zaten yardım edecekleri için çok oturmuyorlar
büyükler de zaten bir oda da otururlar, yani 40 kişi bi eve sığmaz diye de düşünme aslında yaa
çünkü 40-50 kişi aynı anda hop diye oturmuyorlar
zaten sadece büyükleri çağırırsanız sayı toplamda 40-50 yi geçmez, bence ev işini düşün derim hiç bir yer bulamazsan ve dernek de içine sinmezse :112:
aynen böle kahve lokal gibi yerler düşünüyorum canım
fakat bildiğim yerler yok anlaşılan tabanwaya kuvvet araştırma olcak
Canım illa eve yakın olsun demiyorsan ortaköy spor kulübünün derneğine bakabilirsin.Kağıthane tarafında daha çok vardır,daha ucuzdur ama ortaköydekinin mekanı daha güzeldir oralara göre.Bir de ulus tarafında bir lokal var duyduğum,orası da fena değildir diye tahmin ediyorum
isimlerini hatırlıyomusun canım
burda sölenen her yeri inceliyeceğimden emin olabilirsiniz bu yüsden mekan adı hatırladıklarınızı söylerseniz çok sevinirim
Özel mesaj atamıyorum canım.Bana özelden msnini falan yazarsan sana adresleri söyleyeyim.
canım benim de 27 ekimde sözüm var kısmetse, 50-55 kişi olacağız büyük ihtimalle..
ki akrabaların daha çoğu çağırılmadı, hiç aramazsak darılırlar küserler, annem de nişan istiyor
ben istemiyorum ama yine de ne kadar kendi aramızda desek ona seslen bunu çağır büyüyecek gibime geliyor..
yani bazen istekler pek işe yaramıyor, bazı şeyler zoraki oluyor malesef.
hayırlısı gelsin başına inşallahhh...
bu arada mianhada saranghanda diyorum sana
kıs güldürdün ya beni sende kore seversin he kam sa ham ni da diyorum bende sana
:44::44: ay ben bunu bilemedim ya neydi ki buuu
konunu da fazla dağıtmadan yaz bi ara
:44::44: ay ben bunu bilemedim ya neydi ki buuu
konunu da fazla dağıtmadan yaz bi ara
mail adresimi yazıp yıolladım canım ama öneri olarak mekan adı yazmanın sakıncası olduğunu sanmıyorum:26: