- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
-
Ben kendi nişanımı hep aile arasında düşündüm.
Vesadece aile büyüklerini çağıracağım.
Canım sende öyle bişey yapsan yani sadece büyükler olsa misal deden dayın amcan halan..
Karşı tarafta evde olduğunu bildiği için az kişi getirir zaten.
Yada şöyle yapabilirsin evinizin yakınlarındaufak bi kafetarya tarzı biryer varsa orayı kiralarsın 3-5 saatliğine yine aile arası sade bişey yaparsın 30-40 kişik olmazmı ?
öle yer yk ki cnm bildiğim
Bnm sadece byklerm 20 kişiyi buluyo kuzen hariç sevgiliminki daa kalabalık 30 felan
Illa salon mu tutmm lsm yaaa sözde annmi ikna etmiştm anane babnne dedele olck sırf die ama nişanda girnce araya bya karstıannm teyzemleri babam amcmları kesn istyo o zamanda 50 yi rahat buluys bide kuziler yk işin içinde dsnn yni:26::26::26:
Varmı szn bildgnz cüzzi şekilde en fazla 50-100 kişilik mekan istanbulda kızlar
kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir
olur canım niye olmasın ki...aklına takılan ne?
sordum birine rezalet olur dedi o yusden canım
sordum birine rezalet olur dedi o yusden canım
canım benim bende öle gördüm ve çok eğlendim yada kötüde olsa onun için mutlu olduğumdan bilmiyorum ama çok kırdılarne dmek rezalet olur yaa okadar çok kişi dernekte yapıyorki tanığım çoğu kişi dernekelrde nişan yapıyor ve çok güzel oluyor ne gerek var koca salon tutmaya bence kimseye takılma çokta güzel olur
şu insanları hiç anlamıyorum...
sordugun kişi kendi nişanını cıraganda herkes grand tuvalet seklinde yapıcak galiba...
takılma öle insanlara millet sokak arasında yapıyo ne biçimde egleniyo... onemli olan eglenmeniz mutlu olmanız mekanın cok da bir önemi yok, eger durum yoksa nişan için bi salona milyarlar dokmenin de anlamı yok, dugune saklarsın o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?