Bu zulümden kurtulamıyorum. Lütfen yardımcı olun lütfen.

Zaten pms döneminde ilişkiye girmişsiniz, yani korunmasanızda gebe kalamazdınız. Üstüne ertesi gün hapı içmişsiniz, adet olmuşsunuz, ultrasonla doktor bakmış yok demiş. Bir de fal baktırın tam olsun.

Hayır hamile değilsiniz hatta belki de alenen hiç korunmadan yapsanız bile kolayca hamile kalamayacaksınız.
Ella da içmeyin düzgünce korunun

Yaşadığım şeyler yoktu o dönemde sadece göğüs hassasiyetim ve akıntım başlamıştı. İlacı içince onlar kesildi. 1 hafta sonra tekrar başladı. Üstüne 1 hafta daha geçince bu bahsettiğim şeyler olmaya başladı. Salı doktora gitmiştim. Dün sabah da adet oldum.

Hayır hamile değilsiniz hatta belki de alenen hiç korunmadan yapsanız bile kolayca hamile kalamayacaksınız.
Ella da içmeyin düzgünce korunun
Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha Ellayı asla içmem. Psikolojik olarak da bedensel olarak da ben çok kötü etkilendim.

Yaşadığın lekelenme düzensizliğin hepsinin sebebi ella hap.
Eğer hala sormaya devam edersen daha çok dalga geçerler. Bende geçerim
Ben çok araştırma yaptım ve çoğu kişi hep Ellayı içtikten en fazla 3-4 gün sonra lekelenme yaşamış ve 1-2 gün sürmüş. Ben tam 1 hafta pembe, kahverengi tarzda lekelenme yaşadım. Ve lekelenme biter bitmez de adetim başladı. 3. günüm bugün. Peki bu hap adet miktarında azalma yapıyor mu? Kırmızı kırmızı geliyor ama daha öncekiler kadar yoğun değil. Zaten normalde de yoğun olan birisi değildim.

Yapar

kızlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz bende pcos var ve 9 ocak son günüm 8 şubat regli olmam gereken gün ve 9 şubatta hemen kan verdim sonuç 0.6çıktı tam 7 gün gecikiyodumki dün biraz lekelenmem oldu bugün tekrar kan vericem ama böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…