Merhabalar arkadaşlar, direk konuya gireyim :)
Lise3 te Avonun Bukleleri Belirginleştirici Likit Jölesini kullanıyordum ve çok memnundum saçlarım zaten dalgalı fakat bunu kullanınca acayip doğal ve parlak olmaya başladı, sonra üniversite de satıştan kaldırıldğı için bıraktım tekrar bulup kullandığımdaysa eskisi gibi güzel olmadığını farkettim :/ Yine de jöle kullanılmasındansa bunu kesinllikle öneririm
Üniversite 1in başlarında Avonun almond oil&avocado conditioning balmını kullanıyordum yine bu da hem düzleştirince hemde dalgalı kullanırken saçımı hem sabitliyo hem koruyodu, ama saçıma bağlı sebeplerden çok kullanmadım
Son zamanlarda Elidorun bukle belirginleştiricisini kullanıyordum pek memnun değildim açıkçası ağırlaştırıyo gibiydi, sonra Şampuanını da alıp kullanınca buklelerim daha bi belirgin oldu, 2. güne daha geniş bukleler haline dönüşüyo ama o da farklı bi hava katıyo sanki özellikle yapmışım gibi :)
Glissin Kolay kırılan uzun saçlar için sıvı saç kremini kullandım 2 yıl önce saçlarımın dalgalarını mükemmel yaptı ve insanlar kuaförde yaptırmadığıma inanmıyordu :) kokusu da mükemmel zaten fakat bu sene kullandığımda aynı etkiyi göremedim yine sanırım saçımın karakteri değiştiği için ama besleme özelliği de olduğu için elektiriklendiğinde hafif o bölgelere sıkıyorum yine
Avon naturalsin macadamia&aloe ili saç balmı da çok memnun kaldığım ürünlerden biri şimdilik elidorunkini kullanıyorum ama bundan da memnundum
Bunların hepsini saçlarım ıslakken sürüp elimle saçlarımı mıncıklayıp kurumaya bırakıyorum :)