• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Yüzük cabuk Cizilir mi?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba Kizlar:16:
ekim de nisanim olacak

Simdiden alyans bakiyorum

ve buna bayildimmmmm

acaba cok cizilir mi simli oldugu icin?

gercekten asik olduk bu yüzüge

sizce nasil?

Beyaz altinini düsünüyorum

erkek olanı çabuk çizilir ama diğeri çizilmez diye biliyorum ben

erkek olanı çabuk çizilir ama diğeri çizilmez diye biliyorum ben

evet soz yuzugu matt aldik ve cizik icinde mahfoldu.
Bu yuzugu parlak almali ve bayan yuzugunun tas sirasi gelmeden ip ince bi cizgi var goruyormusunuz? Iste ayni hizzada o cizgiden erkegin yuzugunede yaptirmali. Tam uyumlu ozaman :)

Lutfen yardimmmmm

Simli yuzukler kullanislimi kizlar
Takinca rahatsiz ediyormu??

bende buyüzüklerden aldırtacaktım ama eşimin bi akrabası sarraf ona sorduk görüntüsüne aldanma çiziliyor ve o simler yerine altındaki mat görüntü ortaya cıkıyor dedi :50: bende vazgeçtim gerçi şimdi kullandığım alyansımda beyaz altın oda zamanla sarardı sanki:44: bende cok sık takmıyorum sadce dısarı cıkarken işte.... alyans alırken sarraflara sormanız daha mantıklı onlar daha iyi biliyorlar...

Bence tassiz ve risksiz modeller daha uzun vadeli kullanim imkani verir. Marka olmasa da olur öyle hos modeller var ki kafanizi rahat ettirecek secenekler bulabilirsiniz

evet haklisiniz ama muhakkak tek sira yarisina Kadar tas istiyorum :)

Eğer sade modelleri seviyorsanız bu simli modeller hiç burada durduğu gibi spor durmuyor. Arkadaşım taşsız sadece simli (aslında simli de değil pütürlü bir yüzey) olanına baktı, belki gündüz çok göze batmaz ama gece ışıklar altında disko topu gibi çok göz alıcıydı.

Kesinlikle ciziliyor benim nisan yuzugum boyle tassiz ama duz sari altin su an cizikler icinew bende hayrandim bu yuzuklere su an icim yana yana degistirmeyi dusunuyorum

Back